Njut av en getaway mitt i veckan – på Hotell Havsbaden i Grisslehamn

Vi är nu inne i årets kallaste och mörkaste månader och sommaren och värmen har aldrig känts längre bort. Men redan nu kan du byta grå vardag och isande vindar till varma bad, sköna behandlingar och utsökt mat på det anrika konferens- och spahotellet Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Du behöver inte vänta till helgen för åka iväg på en avslappnande vistelse – hotellet ligger bara en och en halv timme från Stockholm och under veckorna har du chansen att knipa förmånliga paketpriser.

Årets fattigaste och mörkaste månad är nu över men ännu är sommaren och värmen långt borta och många vill unna sig lite extra lyx i vardagen i väntan på våren. Hotell Havsbaden i Grisslehamn  har i över 100 år erbjudit sina gäster exklusiva spaupplevelser, fantastisk mat och avslappnande behandlingar. På Sveriges största spaanläggning hittar du jacuzzi, fler varma inomhus- och utomhuspooler och ett brett utbud av sköna massage- och ansiktsbehandlingar. För dig som vill ta en paus mitt i veckan finns flera förmånliga paket med avkoppling i kombination med god mat och dryck.

– I vårt Bara vara-paket får du logi, tillgång till spa, en trerätters middag och frukost för bara 1295 kronor per person. Det är ett perfekt alternativ för en romantisk getaway mitt i veckan, säger AntonLukeniuk, marknadsansvarig på Hotell Havsbaden.

Läs mer om Hotell Havsbadens paket

Vårdar kropp och själ
Hotell Havsbaden ligger beläget precis vid havet i vackra Grisslehamn som bara ligger 90 minuter från storstadspulsen i Stockholm. Anorna sträcker sig ända tillbaka till 1903 då stockholmare valde att ta sig till orten för att vårda kropp och själ med god mat, dryck, strandbad och aktiviteter.

Idag, över hundra år senare, har hotellet fortfarande något för varje tycke och smak – oavsett om man uppskattar att bli ordentligt bortskämd på spa eller suktar efter en extraordinär matupplevelse. Vad sägs till exempel om Afternoon Tea med hembakat bröd, bakverk och champagne, en avslappnande helkroppsmassage eller en lång bastu efter ett dopp i kallbadet? När du bokar kan du själv sätta ihop ett paket som passar just dig.

– I vårt spa finns pooler, jacuzzi, saunaworld, lågvattenbassäng, kallbad och utomhuspool. Att börja dagen med ett bad och en stund i bastun för att sedan äta en god lunch i restaurangen är ett perfekt sätt att ladda sina batterier på.

Se Hotell Havsbadens stora utbud med olika paket och priser. I samtliga paket ingår gratis båtresa med Ecekrölinjen.

 

Redan 1903 tog hotellet sin första andetag. Det var grunden till vad som skulle komma att bli anrika Hotell Havsbaden i Grisslehamn. Sedan dess har det hänt mycket innanför dessa väggar. Nu, mer än 100 år senare öppnar Hotell Havsbaden på nytt. Idag har Havsbaden inte bara blivit ett hotell med ett SPA,  utan en hel destination, en helt ny upplevelse, någon helt fantastiskt utöver våra drömmar.

Hos oss handlar allt om just dig, att du ska må så bra det bara går och njuta till maximum. Välkommen!