Låt inte tröttheten ta över – Boosta immunsystemet med ImmuneCareLängtan efter ljusare dagar gör sig starkare när vinterns mörka dagar fortsatt pågår. Det är lätt att tröttheten tar över, och att kroppen hamnar ur balans. DCG Nordic, tillverkare och distributör av kosttillskott, superfoods, naturlig kosmetika och naturmediciner har därför tagit fram produkten ImmuneCare, ett kosttillskott som stödjer immunförsvarets normala funktion.

– Höst och vinter är en utmanande säsong i Norden. Vi på DCG har märkt av att allt fler intresserar sig och vill ta hand om sin kropp och hälsa just då. Därför tog vi fram kosttillskottet ImmuneCare, berättar Karolina Hoffmann, Product Manager på DCG Nordic.

ImmuneCare från DCGs produktserie CareMe® är ett kosttillskott med antioxidanter, vitaminer och mineraler som stödjer immunförsvarets normala funktion, dämpar inflammationer och ger dina celler skydd mot oxidativ stress. Tillskottet kommer i kapselform och innehåller en unik sammansättning av Quercetin (500 mg), Rutin, Zink, Selen, Vitamin C och noga utvalda växtextrakt.

– ImmuneCare innehåller endast naturliga ingredienser som förstärker varandras effekt. Som alla våra tillskott från serien CareMe® är ImmuneCare rent, utan några kemiska tillsatser som färgämnen, fyllnadsmedel eller klumpförbyggande medel, säger Karolina Hoffman.

Vill du veta mer om ImmuneCare? Klicka här

Så här fungerar kosttillskottet
Vintern är tuff, vi är stressade och trötta av bristen på sol, och lättare förkylda och sjuka. Med mycket stress och vab (för småbarnsföräldrar) kan även sömnbristen komma på köpet. Bristen på energi kan i sin tur leda till att vi inte orkar få i oss den kost och de näringsämnen vi faktiskt behöver.

– Eftersom vi satt på kunskap, som etablerad distributör och tillverkare sedan 1945, kände vi att vi ville skapa en produkt som kan hjälpa människor komplettera sin kost under den här tuffa säsongen.

Så hjälpte ImmuneCare Elisabeth
Någon som ville bli av med sin långdragna förkylning och vintertrötthet är Elisabeth Gudmundsson, hon inhandlade därför ImmuneCare.

– Jag känner mig mycket piggare och det gjorde jag ganska omgående efter att jag börjat med produkten eftersom min långdragna förkylning vände tack vare preparatet, säger Elisabeth.

– Vi är väldigt stolta över den här produkten. Där varenda ingrediens har en funktion som förstärker den totala helhetseffekten av tillskottet, avslutar Karolina Hoffman.

DCG Nordic AB tillverkar och distribuerar högkvalitativt kosttillskott,naturlig kosmetik, superfoods och naturmediciner. DCG är även grossister och distribuerar andra varumärken med stark naturhälsoprofil inom dessa produktområden. På DCG har de ett holistiskt helhetstänk med visionen att vara en vägvisare till en naturligt hälsosammare vardag.

Läs mer på dcg.se


Ingredienser:
  • Quercetin (500 mg) och Rutin – Kraftfulla antioxidanter med stark antiinflammatorisk verkan, från japanskt pagodträd. Quercetin stödjer transport av zink in i cellerna.
  • Zink och Selen – Livsnödvändiga mineraler, i organiskt bunden form för hög biotillgänglighet. Bidrar till immunsystemets normala funktion och skyddar cellerna från oxidativ stress.
  • Acerola – Naturlig källa till antioxidanten vitamin C som stärker immunförsvaret, minskar trötthet och utmattning.
  • Grönt te – med antioxidanter som skyddar hjärnan mot oxidativ stress och har dessutom dokumenterad antiviral effekt.
  • Bromelain – Ananasenzym med dokumenterade antiinflammatoriska egenskaper, stödjer upptaget av quercetin och rutin.
  • Broccoli – Rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter.
  • Piperin – Antioxidant av Svartpepparextrakt som stödjer upptaget av aktiva ämnen.