LED-lister – Välj rätt LED-list för bästa möjliga belysning

LED-lister belysning

Framtidens belysning är anpassad och genomtänkt både för miljö och människor. LED-lister är den typ av belysning som ökar mest i användande, mycket på grund av sin flexibilitet och möjlighet för inbyggnad och sin fina ljuskvalitet.

Vid första anblick kan det kännas klurigt att bygga ihop sin LED-list med rätt komponenter, men hos Xcen har vi gjort det enkelt att både välja och köpa sin LED-list.

På Xcens hemsida hittar du guider och tydlig information gällande hur du gör rätt val av LED-strip, profil och tillbehör för dina LED-lister. Xcen erbjuder även kostnadsfri direktsupport för belysningplanering och armaturer, vilket uppskattas mycket av ljusdesigners, arkitekter, el-konsulter, elektriker och inredningsdesigners.

Låt kreativiteten flöda vid ljussättning med LED-list

En LED-list kan anpassas efter längd, ljusstyrka, ljusfärg samt hur ljuset ska styras. Detta gör att det nästan inte finns några begränsningar på vilket ljus du kan skapa för ditt rum eller miljö. Om du letar efter belysning till hemmet finner du massvis av inspiration och produkter på Ljuskoncepts sida om LED-lister

Kombinera LED-lister med spotlights på skena

För att skapa allmänbelysning och dynamiska miljöer har det blivit oerhört populärt att ljussätta med spotlights på skena. Även denna form av belysning anses som högst flexibel då spotlights kan anpassas efter ljusstyrka, ljusfärg, styrning och utseende. Dessutom är det enkelt att rikta ljuset efter behov eller flytta runt spottar precis efter önskemål. Platser som restauranger, hotell, butiker och kontor är miljöer i rörelse. Därför är det extra viktigt att planera ljuset och välja den spotlight och skena som är bäst för just er lokal. 

Xcen AB har i 30 års tid hjälpt butiker, elkonsulter, arkitekter och inredare med belysningslösningar. Vi är en komplett ljuspartner och leverantör av professionell belysning för både stora och små projekt i hela Sverige. Xcen levererar spotlights och skräddarsydda LED-lister samt linjär belysning som byggs in i inredning och tak i offentliga miljöer som butik, restaurang, kontor, hotell & mässa. 

Ni hittar vår e-handel och mer information om produkter på xcen.se. Om ni behöver professionell rådgivning gällande ert belysningsprojekt är ni mer än välkomna att kontakta oss. Xcen driver även e-handel med belysning för privatpersoner under namnet Ljuskoncept.

Xcen AB 

Hemsida: www.xcen.se

Telefon: 0370-378530

E-postadress: information@xcen.se

 

Ljuskoncept

Hemsida: ljuskoncept.se

E-postadress: kontakt@ljuskoncept.se

Victor Christophe

Learn More →