Med Countryside Hotels är hotellet destinationen – hitta din nästa resa härNu när vi rör oss mot ljusare tider drömmer du dig kanske bort från vardagen och till ledigheten för att kunna njuta lite extra av våren som äntligen är på väg. Vare sig du längtar efter lugn och avkoppling eller aktiviteter i naturen får du inte missa Countryside Hotels – där alla anläggningar är en destination i sig med en unik profil, historia, identitet och flertalet boendepaket att välja mellan.

Vilken stämning du än kan tänka dig finns det hos Countryside Hotels. De över 30 stycken anläggningarna i olika stil och utbud har alltid något mer att uppleva än bara ett boende. Söker du utomhusaktiviteter, mat, kultur eller historia? I fjällen, vid havet, i skogen, i stan eller på landet? Oavsett kommer det finnas ett boende som har allt du önskar.  

Countryside Hotels är experter på att förena tradition och modernitet och tillsammans med de anslutna medlemsanläggningarna arbetar de för en levande landsbygd. Gemensamt för varje boende är de eldsjälar som vill sätta guldkant på din semester och erbjuder en personlig service av hög kvalitet! 

Hitta din destination 

Slott, herrgård eller flytande hotell?
Anläggningarna finner du från Skåne i söder till Dalarna i norr. Välj mellan anrika slott och herrgårdar, moderna designhotell, eller varför inte testa Sveriges första och enda flytande hotell? Det finns alltid något extra att upptäcka. Många av anläggningarna har närliggande golfbanor, närhet till natursköna vandringsleder eller badmöjligheter. Flera av hotellen är dessutom hundvänliga så du kan ta med din fyrbenta bästa vän. Här är några exempel på boendena du kan välja på: 

Bjertorp Slott ligger mellan Skara och Göteborg och är ritat av dåtidens stora arkitekt Ferdinand Boberg år 1914. Alla hotellrum är designade utifrån slottets historia och beskriver varsitt händelserikt kapitel. Du kan även njuta av den prisbelönta maten och vackra miljöerna runt omkring. 

Salt & Sill finner du längst ut på Tjörns västsida i fiskesamhället Klädesholmen. Här bor du bokstavligen på havets yta i den uppfriskande skärgårdsmiljö. Flera av rummen har egen badstege och på taket finns ett däck för alla soldyrkare.  

Körunda Hotell är en modern anläggning i närheten av Stockholm och mitt i naturen. I närheten finns en sjö med bastuflotte och även Nynäshamns golfklubb. På hotellet kan du unna dig riktig avkoppling i relaxavdelningen med jacuzzi och bastu eller testa isdusch! 

Vilket slags boende passar dig? Hitta rätt här 

Vilket paket väljer du?
Varje plats och boende är unikt med olika aktiviteter och boendepaket att välja mellan. Vad sägs om en romantisk helg med bubbel och choklad på rummet, vandringspaket med fika, spa-weekend med lyxiga behandlingar, eller gourmetpaket för dig som är en riktig livsnjutare? Med Countryside Hotels kommer du att hitta ett erbjudande oavsett vem du är och vad du önskar utav din ledighet. Mer än 20 olika paket finns att välja mellan och hela din vistelse kommer att vara en upplevelse från incheckning till utcheckning vilket du än väljer! 

Countryside Hotels grundades 1983 och är en sammanslutning av ca 35 hotell från Skåne i söder till Dalarna i norr. Hotellen är en samling anrika slott, pampiga herrgårdar, charmiga värdshus, snygga designhotell och gemytliga pensionat och gästgiverier.

Countryside Hotels ägs gemensamt av de anslutna medlemsanläggningarna och hotellen är viktiga arbetsgivare på sina orter. Det mesta av det som serveras på restaurangerna produceras av små, lokala leverantörer. Countryside Hotels grundades då några hotellägare på landsbygden gick ihop i syfte att samarbeta kring marknadsföring, inköp och inte minst det för småföretagare, mycket viktiga nätverkandet och erfarenhetsutbytet. Detta uppdrag vårdar och utvecklar de än idag, mer än 30 år senare.

www.countrysidehotels.se