Öppna upp i trädgården och förläng sommaren med en pergola från AllVy!

Längtar du efter sommaren för att kunna sitta utomhus och äta en lång middag i kvällssolen? Med en pergola skapar du semesterkänsla hemma och kan njuta av din trädgård från tidig vår till höst. AllVys pergola går att skräddarsy på millimetern så du kan anpassa den precis som du vill ha det. Så om du vill kunna förlänga sommaren och ta in din trädgård extra länge är detta tips till dig: 

I Sverige har vi en förkärlek för att vara utomhus när vädret tillåter och njuter gärna av middagar eller fikapauser i trädgården så fort våren nalkas till en bit in på hösten. Med en pergola kan du sitta ute även om det råder risk för regn. Vid medelhavet är denna typ av lösning vanlig och allt fler villaägare efterfrågar det idag även i Sverige. Genom att bygga en pergola från AllVy skapar du en underbar semesterkänsla hemma där du kan uppleva naturen omkring dig medan du njuter av en mysig frukost eller har gäster över. Dessutom är det en investering som höjer ditt bostadsvärde! 

AllVys pergola i aluminium tillverkas av det italienska företaget Sunroom som håller hög kvalitet och europeisk standard. Sunroom har patent på många av sina lösningar och ligger i framkant när de kommer till både design och de små detaljerna. Pergolan är i en enhetlig, modern och minimalistisk design med raka linjer samtidigt som den ser riktigt lyxig ut. Aluminiumet gör att pergolan håller sig både snygg och stabil länge – mycket praktiskt och smidigt för dig som vill slippa underhåll. Om du vill ha en inglasad pergola så den blir mer väderbeständig mot regn och vind kan du välja till det och då antingen ha en ramlös skjutdörr eller vikdörr beroende på vilken design och funktion du föredrar.  

Vill du kunna öppna upp helt mot himlen eller släppa in ljuset? – Smart och smidigt!
Pergolan har ett justerbart tak och de olika modellerna har motorstyrda lameller som du enkelt och steglöst kan styra med hjälp av en fjärrkontroll. Taket på modellen Oskura kan öppnas upp och dras tillbaka helt eller delvis medan modellen Orienta har lameller som kan vinklas upp till 115°. Om du väljer att sätta in LED kan du även använda fjärrkontrollen för att steglöst dimra ljuset, så du kan njuta av ditt uterum även när solen gått ned. 

Spana in de olika modellerna här 

Med pergolan kan du även välja att köpa till smarta regnsensorer och en vindsensor som gör att taket stängs när sensorn når sitt gränsläge. Då behöver du inte oroa dig allt för mycket om du glömmer stänga taket efter en härlig middag i kvällssolen och det börjar regna under natten. Vattnet leds sedan bort tack vare den integrerade vattenavrinningen som finns i både lameller och stolpar.  

Anpassa efter dina önskemål
Välj mellan hela tolv olika standardkulörer på din pergola och placera den var du vill, fristående eller sammansluten med huset. Önskar du ha den över en loungegrupp, utespa eller ett utekök? Oavsett hur du vill ha det går den att måttanpassa på millimetern. När du väl har bestämt dig för hur du vill att din pergola ska se ut håller Allvy en leveranstid på 8 till 10 veckor på godkänd offert. 

Förläng sommaren! – klicka här 

AllVy Uterum AB erbjuder ett av marknadens bredaste produktsortiment inom uterum och trädgård. Produktportföljen sträcker sig från Attefallshus och växthus till kundanpassade inglasningar för fasad och uterum. Med stommar i aluminium får både pergola och uterum ett enkelt men modernt och enhetligt intryck. Inglasningarna kan anpassas i höjd och bredd för att de dig en känsla av rymd och i kombination med glastak flödar det naturliga ljuset i uterummet.

När vanliga uterum inte räcker till – då finns AllVy

Utöver pergola erbjuder AllVy:

· Uterum – som även dem kan anpassas på millimetern

· Kupoler – få en helt ostörd utsikt på 360°

· Attefallshus – extra gästrum, förråd eller växthus

· Fasadpartier – släpp in ljus och natur i hemmet

· Skjutpartier – en riktig klassiker som öppnar upp

· Vikpartier – som enkelt öppnas upp på ett spår

· Inglasningar i 2- och 3-glas

 

Kontakt

Telefon: 010 – 17 33 850 E-post: info@allvy.se

Showroom

Montörgatan 9

302 62 Halmstad