Nina, 45: ”Därför valde jag att studera på distans”Nina Dahlgren från Lidköping trivdes bra med heltidsjobbet som studie- och yrkesvägledare men kände att hon ville utvecklas och jobba mer mot personalfrågor och arbetsmiljö. Då hon bor på mindre ort och inte ville flytta eller ta ett uppehåll från sitt arbete för studier blev en distansutbildning hos Cady Training Academy hennes lösning.
– Jag kunde bestämma mitt eget tempo och det gick jättebra att kombinera studierna med mitt heltidsjobb, säger Nina.

Cady Training Academy är speciella då de har alla sina utbildningar på distans, med eller utan träffar, och utbildar inom massor av olika yrkesgrupper. Här kan du utbilda dig till allt från kostrådgivare, personlig assistent och hotellreceptionist till undersköterska, fritidsledare och HR-specialist bara för att nämna några. Den sistnämnda utbildningen hoppade Nina Dahlgren på för två år sedan.
– Jag trivdes bra med mitt jobb men ville utvecklas och utbilda mig till HR-specialist. Eftersom jag inte ville flytta och kunna studera samtidigt som jag jobbade började jag söka efter bra distansutbildningar och hittade då Cady Training Academy.
Läs mer om Cady Training Academy 

Nina berättar vidare att att valet föll på Cady Training Academy för att hon kunde genomföra utbildning utan att lägga tid på träffar och för att de var väldigt trevliga och tillmötesgående.
– Jag kunde bestämma mitt eget tempo och det gick jättebra att kombinera studierna med mitt heltidsjobb. Det kändes som ett självklart och bra val och jag har därför rekommenderat de vidare till mina vänner som nu själva studerar via dem.

Så funkar distansutbildning
Alla Cady Training Academys utbildningar avslutas med en slutuppgift som är kvalitetssäkring för att försäkra sig om att eleven är i nivå med kunskapskraven inom diplomering. För att få godkänt krävs att man är godkänd i alla arbetsmoment under kursens gång.

I många av utbildningarna använder Cady Training Academy sig av Gleerups och interaktiva böcker som öppnat upp många nya möjligheter för elevers lärande. Textavsnitt varvas med intressanta filmklipp, länkar och bildspel som gör innehållet levande och intressant. Här finns också självrättande tester där eleven kan testa sina kunskaper från avsnitten de just läst.
Vill du veta mer? Här hittar du vanliga frågor och svar

Nina tyckte att utbildningen mer än väl levde upp till hennes förväntningar och hon var speciellt nöjd med studieplanen, den goda responsen hon fick från lärarna och coacherna samt utbildningens bredd.
– Utan Cady Training Academys HR-specialist utbildning på distans och i egen takt hade jag aldrig kunnat ta steget och sadla om i yrkeslivet, avslutar Nina.
Det tycker andra elever om sin utbildning


Om oss
Cady Training Academy har sitt säte i Göteborg och har funnits sedan 2007. Den ingår i Cady Training utbildningar AB som är huvudansvarig för hela utbidlningsverksamheten.

Vi är auktoriserade av SAUF, Sveriges Auktoriserade Utbildningsföretag, som numera har gått samman med Almega. Auktoriseringen är en garanti för yrkesskicklighet och god kvalitet. Dessutom innebär det att det är enklare för dig som söker utbildning att värdera de olika tjänsterna som vi erbjuder. 

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefonnummer: 031- 757 05 66
E-post: cadyteamet@cady.se


Nina Dahlgren, tidigare student på Cady Training Academy.