Nu kan du fira Singles Day på ScandicDen 11:e november är det Singles Day, en högtid som kan jämföras med Black Friday eller Cyber Monday. 
Det uppmärksammar Scandic Sverige med lyxiga hotellerbjudanden runt om i landet – men bara för dig som är singel.
– Det är roligt att våga testa nya trender tidigt, säger Eva Lundström, marknadschef på Scandic Sverige.

Den 11:e november är det Singles Day, en högtid som ursprungligen kommer från Kina och kan jämföras med Black Friday eller Cyber Monday. Den var från början en direkt motreaktion till Alla hjärtans dag med dess gulliga nallar, överdimensionerade hjärtan och rosbuketter och spås nu bli nästa stora trend inom handeln – även här i Sverige. Vårt land är ett av de mest singeltäta länderna i världen och oavsett om det är så att vi trivs bäst som singlar eller i smyg längtar efter en partner menar Eva Lundström, marknadschef på Scandic i Sverige, att det finns goda anledningar att uppmärksamma dagen även här.

Singelpris på hotell
Scandic är därför bland de första i Sverige att uppmärksamma Singles Day och erbjuder dagen till ära singelpris på utvalda hotell runt om i landet. Erbjudandet gäller för en person, en natt och ett rum. Förutom att få rabatterade priser välkomnas singelgästen dessutom med en goodiebag på rummet.

Eva Lundström ser positivt på Singles Day och tror att deras erbjudande kan väcka ett stort intresse.
– Det är spännande att få testa den här nya trenden på hotellvärlden och se hur den tas emot av våra gäster. I vår målgrupp finns en stor variation av yngre och äldre, par och förstås även singlar, som säkerligen uppskattar att bli lite extra uppmärksammade, säger hon.
Vill du fira Singles Day på hotell? Här läser du mer om erbjudandet

”Ready to mingle”
Förutom att bo lyxigt och njuta av din goodiebag bör du även ta en tur ner till hotellbaren. Den 11:e november serveras drinken ”Single and ready to mingle” på alla Scandics hotell. Genom att mingla runt med din singeldrink har du chansen att kanske finna din själsfrände på hotellet. Vem vet – det här kanske blir första och sista gången du firar Singles Day?

   

Om Scandic Hotels

Scandic är det största hotellföretaget i Norden med 15 000 medarbetare och med ett nätverk av närmare 230 hotell fördelat på cirka 45 000 hotellrum i drift eller under utveckling. Scandic Friends är Nordens största lojalitetsprogram inom hotellbranschen med 2 miljoner medlemmar. Ett ansvarsfullt företagande är en del av Scandics DNA och Scandic är enligt BDCR ‘best hotel brand’ i Norden. Scandic är sedan 2 december 2015 noterat på Nasdaq Stockholm. 
Läs mer om Scandic Hotels här