Smarta appen hjälper dig med körkortsteorinFunderar du på att ta körkort men tycker att det känns jobbigt att plugga teori?
Glöm tunga böcker – nu finns en smart app som gör det enkelt och roligt att plugga körkortsteori.
– Jag klarade teoriprovet enbart genom att använda appen, säger användaren Alex Jarjes.

Många skjuter sin körkortsdröm på framtiden för att motivationen tryter eller tiden är knapp. Nu har det blivit både enklare och roligare att lära sig allt inför teoriprovet – den nya appen ”Ta Körkort" kan hjälpa dig att höja motivationen.
– Man kan använda den var man vill utan tillgång till internet. Jag klarade teoriprovet enbart genom att använda appen, säger användaren Alex Jarjes.
Ska du ta körkort? Här hittar du appen för Iphone och här laddar du ner den till din Android

Bil, motorcykel och moped
Teoriappar.se vill via sin smarta app erbjuda högkvalitativa teoriutbildningar för att du på ett roligt, snabbt och enkelt sätt ska kunna ta bil-, motorcykel- eller mopedkörkort. Med tusen teorifrågor och en tydlig genomgång av allt från grundläggande körkortsteori till vägmärken kan du få smidig hjälp på vägen mot körkortet.
Vilket körkort siktar du på att ta? Här hittar du appen för Iphone och här laddar du ner den till din Android

Appen Ta Körkort har vunnit pris för Årets bästa körkortsapp 2014, 2015, 2016 och 2017 och hyllas inte bara av över 400 000 nöjda kunder – de rekommenderas dessutom av flera trafikskolor runt om i Sverige.

Appen kostar 199 kronor att ladda ner och kan användas i både mobiler och surfplattor.
– Det är en otroligt strukturerad och väl uppstyrd app. Den är enkel men konkret, säger användaren Olivia Nova Berggren.

Om Teoriappar

Vi har som mål att utveckla den bästa utbildningsplattformen i världen för mobiler och surfplattor.

Vi startade sommaren 2013 med visionen att erbjuda en riktigt bra och prisvärd app för den teoretiska delen av utbildningen för B-körkort. Idag har vi teoriutbildningar för både bil-, motorcykel- och moped-körkort. 

Roligare, snabbare, enklare och smartare är våra ledord för plattformen och företaget. Vi vill göra utbildning roligt och interaktivt.

För 2018 har vi satt skyhöga mål och vi har stora planer. Inte bara på att behålla förstaplatsen som Sverige bästa körkorts-app, utan vi kommer att fortsätta utveckla nya appar för andra typer av utbildningar inom nya områden. Håll utkik!

Läs mer om Teoriappar.se här