Nu säljs drömtomter i ljuvliga Ljugarn

Arriba Bygg får Gotland att växa med bygg- och renoveringstjänster, entreprenad samt tillsyn och skötsel av bland annat fritidshus och industrifastigheter. Nu pågår försäljning av markområden i natursköna Ljugarn – och fyra tomter närmast stranden finns fortfarande tillgängliga att köpa.
– Det är ett av Gotlands vackraste lägen, säger Mats Lund som arbetar med Arribas installationssamordning.

På Gotlands östkust ligger Ljugarn, en av öns äldsta och mest idylliska semesterorter. Det är rofyllt och vackert – och Mats Lund, installationssamordnings- och kvalitetsansvarig på Arriba Bygg, berättar att orten dessutom har en spännande historia.
– 1887 kom Stockholmsläraren Adolf Hauffman och hans vän Sigurd Bolin till Ljugarn och blev förförda av den charmiga badorten. De började marknadsföra den och snart byggdes ett flertal pensionat här.
Vill du veta mer om Ljugarn? Klicka här

Fler och fler pampiga, nationalromantiska villor började byggas och allt fler turister började resa till Ljugarn för att tillbringa semestermånaderna nära havet. I dag är Ljugarn en av Gotlands mest älskade semesterorter – och nu säljs exklusiva tomter precis vid stranden – med entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus.

Får Gotland att växa
Arriba Bygg är ett pålitligt, engagerande och nytänkande byggföretag med säte i Visby. De utvecklar, säljer och producerar tjänster kopplade till fastigheter och -förvaltning med syfte att öka lönsamhet, göra medarbetare och kunder nöjda samt skapa långsiktiga relationer.

Mats Lund berättar att företagets stora målsättning är att få Gotland att växa.
– Namnet Arriba är kort och gott det spanska uttrycket för upp eller uppåt, precis som det vi strävar efter att nå. Vi startade 1962 och blev snabbt ett av Gotlands största byggföretag.
Läs mer om Arriba Bygg här

Redan efter några år började Arriba köpa och förädla egna fastigheter – en satsning som visat sig vara lönsam. Nu pågår försäljning av tomter på fastigheten Ardre Nygårds 1:34. Försäljningen kommer att genomföras inklusive entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt
– Det finns fyra kvarstående tomter och de ligger precis intill Ljugarns fantastiska strand. Här har man närhet till service i form av både restauranger och mataffär. Det är en sommaridyll som kommer att förgylla semestern i många, många år framöver.

Läs mer om tomterna här

Tomter i Ljugarn till salu

Nu pågår försäljning av tomter på fastigheten Ardre Nygårds 1:34. De fyra kvarstående tomterna är belägna precis intill Ljugarns fantastiska strand med närhet till service i form av restauranger och affär.  Bilden här intill är en illustration av hur det skulle kunna se ut. De fyra tomterna närmast stranden är de som kvarstår.

Försäljningen kommer att genomföras inklusive entreprenadkontrakt gällande uppförande av hus på respektive tomt.

Om intresse finns för att förvärva en tomt med entreprenadkontrakt så mailar ni mats.lund@arribabygg.se eller ringer 0498-65 70 05.