Nu släpps biljetterna till omtalade turnén ”Anti-Jante – Att våga vara bäst”

Under våren får Jönköping, Örebro, Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall besök av ”Anti-Jante – Att våga vara bäst”. Det beskrivs som en föreläsningsturné i världsklass som ska ta din karriär till nästa nivå och ge dig en ordentlig skjuts i personlig utveckling. Bakom står inspiratören Chris Pettersson.

Vill du bli motiverad att skapa nya resultat som du aldrig själv trodde var möjligt? Då får du inte missa föreläsningsturnén ”Anti-Jante – Att våga vara bäst”. 5 april går startskottet i Jönköping, tätt följt av Örebro, Göteborg, Malmö, Stockholm och Sundsvall.

Det är en föreläsning för dig som någon gång har blivit socialt tillbakahållen i din utveckling – och som vill utveckla modet att våga vara bäst, säger Chris Pettersson, inspiratören bakom turnén.

– Ett av de mest skadliga sociala fenomen vi har i Sverige är jantelagen.

Vill du köpa biljetter till föreläsningsturnén? Klicka här

Chris Pettersson beskrivs som en av Sveriges i särklass bästa föreläsare sett till retorik och framförande och har över 350 föreläsningar inom försäljningsutveckling och motivation i ryggen. Han titulerar sig även författare, tidigare säljare och försäljningschef och har hundratals studerade timmar av jantelagens effekter och orsaker i ryggsäcken.

”Sitt bästa jag”
Just jantelagen menar han är något som inte minst bidrar till psykisk ohälsa och tvivelsjuka.

– Det håller tillbaka hundratusentals människor varje dag från att kunna vara sitt bästa jag.

”Stor portion humor”
Under föreläsningens två timmar kommer Chris att ta upp vad jantelagen egentligen innebär, vad det beror på och hur du tar dig ur det.

– Det är allt ifrån vad jantelagen har för negativa effekter på din motivation och ditt välbefinnande. Du får även nycklar för hur du kan vända på det för att utvecklas i din karriär och i livet generellt, berättar Chris Pettersson och avslutar:
– Det blandas med en stor portion humor, insikter och en hel del oväntad scenkonst.

Vill du komma i kontakt med Chris?

Telefonnummer: 0723955654

Mail: chris@chrispettersson.se

Här kan du köpa dina biljetter!