Bäst-i-Test.se, Recension: EVY Daily Repair Mousse

Multifunktionell mousse med rolig skumformula och läkande egenskaper

Efter succén med Evys milda och effektiva solskydd, kommer här en återfuktande mousse som effektivt skyddar inte bara känslig hud, utan även hud med eksem och kontaktallergier. På samma sätt som Evys solskyddsprodukter, är detta ett skum som doseras ur samma typ av flaska som hårmousse kommer i.

Samtidigt som moussen i sig är lätt att applicera och ger en skönt återfuktad hud på både kropp och i ansiktet, så är det svårare att dosera rätt med ett moussemunstycke än med en lotionprodukt. Munstycket gör att man lätt skjuter ut mer produkt än vad man egentligen behöver. Och det är svårt att på förhand uppskatta hur hårt man ska trycka för en lagom dos.

EVY Daily Repair Mousse är dock en riktigt drömprodukt för torr, skadad och ömtålig hud. Det märks tydligt att den är framtagen tillsammans med dermatologer. Inte ens de mest eksemdrabbade barnen opponerar sig mot att smörjas in med detta härliga skum. Att det är just ett skum hjälper naturligtvis när det kommer till motsträviga barn. Huden suger törstigt i sig molnen av Evy och kvar blir en mjuk känsla - helt befriad från kli, svid och kladd.

Texten kommer från Bäst-i-test.se 

EVYs produkter är baserade på en unik svensk hudvårdsteknologi. Teknologin kan appliceras på såväl kosmetik, exempelvis solskydd och medicintekniska hudvårdsprodukter som behandlar hudproblem. Gemensamt för samtliga produkter är att de ger en mycket enkel applicering, absorberas snabbt och fri från en känsla av en hinna eller kladd.
Läs mer om EVY Technology på evytechnology.com