Nya trenden: Därför vill vi ha underhållsfria fönster 2018Funderar du på att byta fönster i ditt hus men är rädd för att det ska bli en dyr och tidskrävande historia?
På Menta Fönster hittar du prisvärda fönster som kan bespara dig tid, energi och pengar.
– Våra fönster isolerar väldigt bra och är underhållsfria, säger Anu Andersson, produktansvarig på Menta Fönster.

Vårvärmen är äntligen här och det är högsäsong för att rusta upp sina hus med bland annat nya fönster. Många upplever dock att det kan bli både en dyr och tidskrävande process – men det behöver inte vara så. Väljer du att köpa dina fönster hos Menta Fönster får du leveransen snabbt och slipper underhålla dem när de väl är på plats.

Menta Fönster har underhållsfria PVC fönster till bra priser och med kort leveranstid från 3 veckor. Deras fönster tål alla typer av klimat och passar bra var än i Sverige du bor. Menta Fönster skräddarsyr dessutom fönster precis som du vill ha dem. Välj helt vilket mått, färg eller form du vill.
– Våra fönster isolerar väldigt bra och är underhållsfria, säger Anu Andersson, produktansvarig på Menta Fönster.
Skräddarsy dina fönster här 

Här avslöjar hon fördelarna med underhållsfria PVC-fönster 

  1. Snabbt och enkelt att montera
    ”Våra underhållsfria PVC-fönster, skjutdörrar och altandörrar är enkla att montera och du kan alltid be oss om råd för trygg och säker installation. Du kan dessutom handla dina fönster enkelt och tryggt i vår webbshop.”
  2. Du slipper måla och skrapa
    ”Våra fönster behöver ingen skrapning eller målning för att hålla sig vackra. Vi rekommenderar bara att ytan torkas av från smuts med ljummet vatten och såpa. Man behöver inte oroa sig för att fönstrens ska gulna eller spricka då plasten är mycket hållbar. Fönsterkarmens formstabilitet och ytans hållbarhet är nämligen specialanpassad.”
  3. Bra isolerande egenskaper
    ”Fönstrets utformning ger väldigt bra isolerande egenskaper. Fönsterkarmen är uppbyggd med hålrum eftersom det är luften i cellerna som ger den goda isolerande funktionen. De tunna väggarna som innesluter luften ger minsta möjliga värmetransport från husets insida till utsidan. Värmen stannar där den ska vara – inomhus.”

Så här går det till på Menta Fönster – se klippetOm oss
Vi på Menta Fönster lever för en filosofi. Den är inte konstig, vi har inte kommit på den, det är enkelt och så väldigt sant.

Nöjda kunder – nya kunder – nöjda medarbetare

Kontakt
Varmt välkomna att kontakta oss vid funderingar! Vi har kompetens, erfarenhet och ett genuint intresse av att erbjuda dig den bästa servicen vid ditt val av fönster.

Ordet/Kundtjänst
Telefon :0346-932 10 (mån-fre 10:00-17:00, lunchstängt 12:30-13:00)
E-post: info@mentafonster.se