Våra kunder gillar oss – och vi gillar er!

Våra kunder är så nöjda att Uddevalla Energi fick MVG på kundundersökningen som genomfördes under hösten. Ett stort tack till alla våra kunder! Ni är vår drivkraft och era synpunkter och förslag gör oss bättre, hela tiden. Och förresten, har du vänner som också vill bli nöjda? De kan slå oss en signal på 0522-58 08 00, alla är välkomna!

Gör gott för dig, miljön och Västerviks lokala föreningar – genom Västerviks Miljö & Energi

Det råder ingen brist på elleverantörer i landet, men att välja en lokal sådan likt Västervik Miljö & Energi innebär fördelar på flera sätt. Här får du 100 procent förnybar el, möjligheten att stötta det lokala näringslivet och en mycket enkel upplevelse.

– Du slipper krångel och får ett tryggt, hållbart och lokalt elavtal, säger Joakim Hesselgård, marknadschef och Elhandelsansvarig hos Västervik Miljö & Energi.

Hos Söne El kan du få hjälp med nästintill allt: “Inget jobb är för litet”

När sommaren har blivit höst är det många som vill börja ta tag i flera projekt runt huset och företagsanläggningarna. Vare sig det handlar om att få in nya värmepumpar, kylanläggningar eller el och fiber finns Söne El – som med drygt 30 års erfarenhet och med tekniker inom flera olika yrkesområden har kunskapen som krävs.

Bra Miljöval på elen – lika självklart som att välja eko-bananer

Du som är elhandelskund hos Eskilstuna Energi och Miljö kan välja till Bra Miljöval. Sara Widman, kommunikatör för Bra Miljöval Elenergi på Naturskyddsföreningen, förklarar varför det är ett bra val.

Bra Miljöval på elen – lika självklart som att välja eko-bananer

Du som är elhandelskund hos SEVAB Strängnäs Energi kan välja till Bra Miljöval. Sara Widman, kommunikatör för Bra Miljöval Elenergi på Naturskyddsföreningen, förklarar varför det är ett bra val.

Så vill Schneider Electric skapa ett mer hållbart samhälle – och minska energianvändningen

EU har satt som mål att inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser 2050. Företaget Schneider Electric har satt ännu ambitiösare mål och vill att hela samhället ska nå dit genom att snabba på elektrifieringen av samhället – och låta digitalisering spela en avgörande roll.

Lista: 5 fördelar med solpaneler från Uddevalla Energi

Solen skiner på Uddevallas förnybara energi. I kampen för att minska koldioxidutsläppen och ställa om till fossilfria bränslen för klimatet satsar Uddevalla Energi ännu mer på solenergi. Som lokalt bolag är de med från första kontakten med kunden till dess att solcellspanelerna är monterade på taket. – Att ställa om till solenergi ska vara tryggt, […]

Hundra procent förnybar el – från Hälsingland: ”Tryggt och lokalt”

– Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt elavtal, så närhelst du som kund behöver fråga oss om något finns vi där för dig, säger Malin Eriksson, försäljningschef.

Resan mot 100% förnybar energi

Att använda fjärrvärme är ett enkelt, tryggt och hållbart sätt att värma upp sin bostad. I Ängelholm har Öresundskraft som mål att fjärrvärmen ska vara 100% återvunnen energi år 2024. Med sina 99,3% är de snart i hamn!

Ta kontroll över din elförbrukning – med nya appen minskar du både elräkning och klimatavtryck

En fjärdedel av hela världens utsläpp kommer från produktion av el och värme. Att vi minskar vår energianvändning är en viktig pusselbit för att nå Parisavtalens mål. Med sin nya, klimatsmarta app vill Öresundskraft dra sitt strå till stacken genom att låta privatpersoner få större kontroll över sin energiförbrukning.