Så vill Schneider Electric skapa ett mer hållbart samhälle – och minska energianvändningen

EU har satt som mål att inte ha några nettoutsläpp av växthusgaser 2050. Företaget Schneider Electric har satt ännu ambitiösare mål och vill att hela samhället ska nå dit genom att snabba på elektrifieringen av samhället – och låta digitalisering spela en avgörande roll.

Lista: 5 fördelar med solpaneler från Uddevalla Energi

Solen skiner på Uddevallas förnybara energi. I kampen för att minska koldioxidutsläppen och ställa om till fossilfria bränslen för klimatet satsar Uddevalla Energi ännu mer på solenergi. Som lokalt bolag är de med från första kontakten med kunden till dess att solcellspanelerna är monterade på taket. – Att ställa om till solenergi ska vara tryggt, […]

Hundra procent förnybar el – från Hälsingland: ”Tryggt och lokalt”

– Vi vill att du ska känna dig trygg med ditt elavtal, så närhelst du som kund behöver fråga oss om något finns vi där för dig, säger Malin Eriksson, försäljningschef.

Nu kan du ladda din elbil tillsammans med Bodens Energi

Antalet elbilar fortsätter att öka i Sverige och bara i fjol steg elbilshandeln med 68 procent. En välfungerande laddinfrastruktur krävs för att bemöta ökningen av elbilar och laddhybrider. Bodens Energi har följt elbilsutvecklingen flitigt och kan nu erbjuda sina kunder laddstolpar från InCharge med laddpunkter runt om i hela Europa.

Så främjas handeln i Uddevalla med Uddevalla Energi

Det finns flera viktiga faktorer att ta ställning till när det är dags att välja elbolag. Har du möjlighet att själv välja vilket elavtal som passar dig bäst och är elpriset stabilt? Är elbolaget miljömedvetet och elen de producerar förnybar? Har du funnit ett elbolag som besvarar alla dessa frågor och som dessutom gör samhällsnytta blir valet enkelt.

Portföljförvaltning ger företag lägre elpriser

Många företag upplever det svårt och krångligt att hantera elkostnaderna på ett effektivt sätt. Brist på tid, möjlighet eller kunskap är vanliga orsaker. Tack vare skräddarsydd portföljförvaltning kan företag och bostadsrättsföreningar få hjälp med hanteringen av elinköp. Portföljförvaltning riktar sig till företag som vill ha en professionell hantering av elpriset, men som inte har tid eller möjlighet att bevaka elmarknaden på egen hand.

Nu är det enklare än någonsin att vara klimatsmart

Vi blir allt mer måna om att vara klimatsmarta och använda oss av tjänster som gör gott för miljön. Att hitta el som är bra inom just detta område kan verka enkelt med hjälp av flertalet miljömärkningar – men riktigt så lätt är det inte, menar Bo Anders Antonsson, vd på Falkenberg Energi.

Flyttens tråkiga – men viktiga – checklista

Att flytta till en ny bostad är en häftig upplevelse, men vägen dit kan stundtals vara utmanande. I den här artikeln har Göta Energi tagit fram en checklista på tråkiga, men viktiga, saker som behöver fixas vid flytten.

Här är unika utbildningen för dig som vill in i framtidsbranschen

Heta Utbildningar i Härnösands kommun introducerar nu utbildningen Montageledare Solel inför höstterminen 2019. Yh-utbildningen har tagits fram i samråd med företag som är verksamma inom solelsbranschen.

Stort intresse för Westcoast Windows flexibla och miljövänliga fönster

Att tillverka fönster är en konst, och kräver hantverkskunnande och erfarenhet för att bli riktigt bra.