Nystarta hösten som Magnus Hedberg med appen YourPDi: “Sparar tid och pengar”Har du tröttnat på att aldrig hitta kvittot på den stulna cykeln, handlingar från renoveringen, garantier på din elektronik, log-in uppgifter, information om familjens vaccinationer eller färgerna på väggarna i hemmet? Du är inte ensam. 70 procent är inte nöjda med hur viktig information förvaras, men med appen YourPDi kan du spara allt – smart och säkert i molnet.
– När jag fick höra talas om YourPDi kände jag direkt att det här är något jag vill vara delaktig i, säger Magnus Hedberg, känd från TV3:s "Lyxfällan". 

– Appen ger mig snabbt och enkelt tillgång till allt jag behöver, oavsett om det är i morgon eller om fem år. Jag ser dagligen i mitt arbete hur välgörande det är för människor att få ordning och koll på sina papper och annan viktig information – det sparar både tid och pengar, säger Magnus Hedberg, känd från TV3:s "Lyxfällan". 
Behöver du få bättre struktur på viktig information? Ladda ner appen från iTunes här och från Google Play här

För att slippa papperskaoset och den digitala oredan, har det nystartade svenska företaget YPDi AB utvecklat appen YourPDi (Your Personal Digitalisation). Grundarna Patricia Ingemarsson och Jenny Wuori har med hjälp av dagens teknik kunnat säga hej då till överfulla lådor och dammiga pärmar. Med appen är det enkelt att skanna in dina värdefulla papper eller ladda upp dem från din email, och placera dem i någon av de många fördefinierade kategorierna. Allt information är sökbar som gör att du snabbt och enkelt hittar det du söker.
– All information på YourPDi ligger skyddat och krypterat i molnet och det är ingen annan än användaren som kan se vad som laddats upp. Du skall lika enkelt kunna hitta dina papper och information i morgon som om 15 år, säger Patricia.
Vill du testa YourPDi? Läs mer här

Magnus har ofta önskat att han haft viktig information digitalt
– Jag har järnkoll på mina papper. Allt sorteras in i rätt pärm under rätt flik. Men det är ju inte så att jag bär med mig pärmarna hela tiden. Igår blev jag ställd när min ena dotter skulle fästingvaccineras och eftersom jag inte hade med mig vaccinationskortet visste jag inte vilken dos hon skulle ha. Du sparar också pengar på att veta var du har dina garantibevis. Vi fick till exempel ut en helt ny tv när skärmen lade av två veckor innan garantitiden på fem år gick ut, säger han, och fortsätter:
– Det är verkligen inte en dag för sent att en ordning-och-reda-app som YourPDi finns att ladda ner. Mitt största bekymmer nu blir väl vad jag ska göra med alla tomma pärmar och all tid jag sparar på att istället ha informationen lättillgänglig via mobilen och säkert lagrad i molnet.
Vill du spara tid och pengar? Ladda ner YourPDi här

YPDi AB har utvecklat appen YourPDi (Your Personal Digitalisation) där privatpersoner enkelt kan få koll på sina värdefulla handlingar och viktig information. Appen lanserade i början av maj 2018. Användaren skannar lätt in sina värdefulla dokument och placerar dem enkelt i några av de många fördefinierade kategorierna. Allt organiserat på ett och samma ställe säkert lagrat i molnet. Snabbt att hitta vad man söker när man behöver det som bäst.