Här är försäkringsbranschens nästa utmaning efter regelverksimplementeringen

Försäkringssektorn har gått in i en ny fas där den senaste vågen av implementering av regelverk har börjat mattas av. Det är dags för försäkringsbranschen att fokusera på förenkling, effektivisering och minskade kostnader.

Så skyddar du ditt husdjur från julens frestelser

Ursula Lige-Berglund, ansvarig för hälso- och skadeförebyggande frågor på Sveland Djurförsäkringar, berättar om hur du undviker de vanligaste julfarorna.

Så tar du hand om din katt i sommar

De bästa tipsen för att din katt ska få en skadefri sommar

Handlare anmälde tjuv – blev själv anmäld

Tomas Lindborg är handlare på Hemköp Hässelby strand i Stockholm. Han är en av flera som bittert fått erfara vad som händer om butikens kamerabevakning inte håller måttet.
– Man måste täcka in varenda vrå annars lägger åklagaren ned ärendet, säger han.

Nystarta hösten som Magnus Hedberg med appen YourPDi: “Sparar tid och pengar”

– När jag fick höra talas om YourPDi kände jag direkt att det här är något jag vill vara delaktig i, säger programledaren Magnus Hedberg som nyligen investerat i bolaget

Så skyddar du dig mot ID-kapning

Var tredje minut kapas en identitet i Sverige. Uppgifterna används sen för att köpa saker på nätet, ta lån, ansöka om kreditkort eller köpa mobilabonnemang.  ”Många är oförsiktiga med hur de lämnar ut sina personliga uppgifter trots att de är medvetna om riskerna att bli utsatt för en ID-kapning. De tänker att ”det inte händer […]