Nytt parkeringskoncept vid ArlandaAtt långtidsparkera bilen vid Arlanda har länge varit en krånglig och dyr historia. Många vill ha en trygg lösning utan krångel, och det är precis vad Arn tagit fram med sin nya långtidsparkering. 

En dyr långtidsparkering på Arlanda ska inte behöva betyda uppoffringar för drömresan. Alternativen runt Arlanda är inte bara dyra, de har egentligen bara närhet till terminalen i åtanke. På vinterhalvåret väntar bilen dessutom igenfrusen och kall. Miljön som bilen lämnas i känns sällan trygg, och många eftersträvar en enklare lösning. Nu finns det äntligen ett alternativ som är både prisvärt och smidigt. Arn Långtidsparkering erbjuder en rad tilläggstjänster i en kameraövervakad miljö, ett stenkast från terminalen.

Parkera tryggt
Genom att parkera bilen på Arn Långtidsparkering förvaras bilen tryggt med personal på plats dygnet runt. Området är kameraövervakat och inhägnat med stängsel. Efter att man lämnat in sin bil tar en inbokad transferbuss Arns kunder till terminalen på cirka fem minuter, och på hemkomsten väntar en ny transport utanför terminalen. Arn spårar flyget och anpassar sig efter exempelvis en försenad ankomst, vilket innebär att deras kunder inte behöver tänka på hur de ska ta sig tillbaka till parkeringen.

Läs mer om Arn Långtidsparkering - klicka här!

– Vi är nöjda över att kunna erbjuda någonting som så många eftersträvat, ett tryggt och smidigt alternativ som inte sliter för mycket på budgeten, berättar Johannes Karademir, Platschef på Arn Långtidsparkering.

Smidiga tillval
Det finns flera tillval för den som parkerar hos Arn, exempelvis på vinterhalvåret där man kan be om snö och is-borttagning. Elbilen kan såklart laddas upp lagom inför återkomst, och Arn utför även handtvätt av bilarna. Parkeringen bokas smidigt på hemsidan, men lika bra fungerar det att boka på plats, oavsett tid på dygnet.

Att Arn Långtidsparkering levererar snabb och smidig transfer från flygplatsen i egen bil, erbjuder väldigt bra service och utstrålar en trygghet då man lämnar bilen på deras parkering är några nyckelord vi plockar från deras många kundrecensioner. Idag är Arn Långtidsparkering välbesökt, och de positiva recensionerna har inte slutat.

Erbjuder hyrbilar
Utöver sin långtidsparkering erbjuder Arn även ett brett utbud av hyrbilar, med prisvärda alternativ som du kan köra ett obegränsat antal kilometer med. Lika smidigt lämnas bilen tillbaka på Arns parkering vid Arlanda, som är bemannad dygnet runt. 

Boka din bil redan idag

Att det äntligen finns ett tryggt, smidigt och prisvärt koncept för långtidsparkering och biluthyrning är en lättnad för många. Att betala stora avgifter för att en bil ska stå otryggt i ett parkeringshus ska inte vara det enda parkeringsalternativet för den som tar bilen till flygplatsen, vilket är anledningen att Arn Långtidsparkering är en så spännande nyhet.

– Vi vet hur viktigt det är att känna sig trygg efter att ha lämnat sin bil. På semestern vill man inte behöva tänka på huruvida bilen är i säkert förvar.

Arn Långtidsparkering är belägen i Arlandastaden och erbjuder smidig och säker långtidsparkering, samt prisvärd biluthyrning. 

Läs mer på hemsidan här!