Passa på: Fynda husbil eller husvagn i sommarSommaren är här, vilket för många husbil- eller husvagnsägare är höjdpunkten på året. Har du gått i tankar om att skaffa en bör du agera redan nu då Fritidsfordon Öst har sommarkampanj på både nya och begagnade husbilar och husvagnar – just nu kan du spara upp till 90 000 kronor.

Många fantiserar om friheten med husbil och husvagnar. Att kunna åka genom Sveriges gröna sommar och landskap, eller till Europas många sevärdheter, i en husbil eller husvagn är något som många drömmer om. Att hitta fordonet som passar bra och som inte kostar för mycket kan vara en utmaning för många, och husbil- och husvagnsdrömmen förblir just en dröm för många. Nu får alla möjligheten tack vare Fritidsfordon Öst. Hos dem finner du nu en sommarkampanj med de mest högkvalitativa husbilarna och husvagnarna, till kraftigt nedsänkta priser.

Intresserad av att köpa husbil eller husvagn? Klicka här

Fritidsfordon Öst är en av Sveriges största förmedlare av husbilar och husvagnar. De säljer husbilar och husvagnar av många olika modeller, och är även officiella återförsäljare för flera stora märken.

– Vi har ett mycket stort urval av nya liksom begagnade fordon samtidigt som vi har väldigt bra garantier, säger Jörgen Trygg på Fritidsfordon Öst.

Spara upp till 90 000 kronor i sommar
Under sommaren blir det till och med enklare för dig som som vill införskaffa husbil, alternativt husvagn. Med stora prissänkningar på populära modeller finns det ingen anledning till varför denna sommaren inte blir den där du kan stoltsera som husbil eller husvagnsägare.

Sugen på husbil eller husvagn? Läs mer här

– Vi ser till att hjälpa er med allt ni behöver, och rådgiver er efter era behov. Har du dessutom en husbil eller en husvagn ni vill sälja så assisterar vi självklart er även där, avslutar Jörgen.

Vi på Fritidsfordon Öst har tillsammans med våra samarbetspartner mycket lång erfarenhet av branschen. Tillsammans hjälper vi våra kunder till en trygg och bra affär. Välkommen till oss när ni vill köpa eller förmedla ert fritidsfordon.