Här är nio roliga julklappstips som sätter guldkant på julfirandet

Julklappstips: 9 spel som hela familjen kommer att uppskatta 

Snart är det jul igen och det är hög tid att börja tänka på julklappar till nära och kära. Varför inte överraska med några roliga och underhållande spel som hela familjen kan njuta av tillsammans? Här är 9 tips som kommer att sprida glädje och skapa minnen under julhelgen.

När vänner och familj samlas för att fira jul är det många som plockar fram spel, dukar upp glögg och pepparkakor och har en rolig kväll tillsammans. Här är nio populära spel som passar lika bra inslagna under granen som att vara samlingspunkten under mellandagarna. 

 

 

1. Pussla Julen är snart här!

För pusselentusiaster är Ravensburger Pussel: The Christmas House perfekt! Med 1000 bitar kan du utforska innehållet i det magiska skåpet, fyllt med roliga, fantastiska och egendomliga juliga föremål. Varje bit avslöjar en ny hemlighet och tar dig på en resa genom julens förtrollade värld. Pusslet är rikt på detaljer och har ett färgglatt motiv som skapar julstämning för stora som små. 

 

 

2. Bygg och experimentera!

GraviTrax Core Starter Set är ett kulbanesystem som låter dig skapa spännande banor där kulorna rullar framåt med hjälp av tyngdkraften. Med olika Byggelement, expanssionsset och tillbehör kan du ge liv åt oändliga vägar för kulorna att följa.
Rekommenderat från åtta år.
 

 

3. Skapa världar av kulbanor

Ge barn från tre år chansen att utforska kulbanornas värld med GraviTrax Junior Starter Set Jungle! Skapa familjens egna kulbanevärldar och dekorera dem som ni önskar.  

 

 

4. Hitta den försvunna diamanten
Väck minnena till liv med det klassiska brädspelet Alga Spel Diamanten och ta med familjen ut på äventyr i jul! Spelet leder er ut på skattjakt i Afrika, för att hitta den legendariska diamanten Afrikas Stjärna.
Rekommenderat från sex år.

 

5. Tävla med racerbilar!

För små bilälskare är BRIO Roll Racing Tower en perfekt julklapp. Här tävlar familjen nedför en bana med två klassiskt designade racerbilar. Denna aktivitet är rolig hela lovet, då spårdelarna kan byggas om i olika konfigurationer.
Rekommenderat från tre år.
 

6. Kör ångloket tillsammans

BRIO World Batteridrivet tåg med ånga är den perfekta julklappen för tågentusiaster! Det producerar realistisk ånga när det kör längs tågbanan – vilket är ett spännande sätt att låta fantasi och äventyr ta fart för både stora och små.
Rekommenderat från tre år.
 

 

 

7. Åk på räddningsuppdrag!

Drömmer ditt barn om att bli brandman? Då är BRIO World Tågset med brandmanstema den perfekta julklappen! Släck eld med brandslangen och utför spännande räddningsuppdrag med brandbilen – en häftig lekupplevelse som kan utökas med extra spår.
Kanske årets julklapp för alla över tre år?
 

 

 

8. Hjullastare för byggentusiasten 

BRIO Builder Volvo Hjullastare är baserad på den ikoniska Volvo-maskinen och innehåller realistiska lekfunktioner, som en tippskopa och en batterivarningslampa.
Rekommenderat från tre år.
 

 

 

9. Skruva, skruva, skruva!

För händiga hemmafixare är BRIO Builder Batteridriven skruvdragare en rolig julklapp. Den färgglada leksaken låter barnen bygga sina egna verktyg och skruva åt och lossa på skruvar och bultar.
Rekommenderat från tre år.

Ravensburger 

Ravensburger AG är en internationell koncern med flera välkända spel- och leksaksvarumärken. Företaget består av Ravensburgers blå triangel, som är ett av de ledande europeiska varumärkena för spel, pussel och pyssel. Dessutom utökar varumärkena BRIO, Alga och ThinkFun koncernens portfölj. Ravensburger har varit ett familjeföretag sedan det grundades 1883 och präglas av tradition och värderingar. 

Läs mer här 

 

Alga 

Ja, alla spelar faktiskt Alga. Algas spel suddar ut gränserna mellan generationer och tar plats i verkligheten. Häromåret firade Alga att ha skapat glädje, samvaro och gemenskap i 100 år! Under den här tiden har oräkneliga spel från Alga hittat sin självklara plats i nordiska hem och hjärtan. Våra älskade klassiker fortsätter att trängas i hyllorna med ständigt rykande färska nyheter. 

Läs mer här