Personlig assistans med fokus på utbildning och familjär kontaktJengla Omsorg har ett stark fokus på utbildning och handledning av assistenter för att säkerställa att assistansen utförs med hög kvalitet. Rickard Grann, HR- och administrativ chef på Jengla Omsorg, berättar att de inte ser några genvägar till assistans med hög kvalitet – och därför erbjuder de verktyg och stöd som ska hjälpa personliga assistenter i deras dagliga arbete.

Är du i behov av personlig assistans eller vill du ha ett givande och roligt arbete som personlig assistent? Då kan du kontakta Jengla Omsorg som har ett personligt engagemang och nära kontakt med sina uppdragsgivare, vilket är en förutsättning för att kunna leverera utförandet av assistens till hög kvalitet.

Jengla Omsorg är en privat samordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Deras verksamhet omfattar samordning av personlig assistans till personer med funktionsnedsättning enligt LSS och innehar tillstånd från socialstyrelsen. På Jengla Omsorg är assistenterna det viktigaste för att de ska vara en sådan hög kvalitet som möjligt på assistansen och de satsar därför mycket på kompetensutveckling, handledning och god arbetsmiljö.
– Vi har löpande handledning och anordnar betalda, skräddarsydda utbildningar för samtliga av våra assistenter i varje uppdrag, säger Rickard Grann, HR- och administrativ chef på Jengla Omsorg.
Se Jengla Omsorgs lediga jobb – klicka här

”Här har alla egna erfarenheter av personlig assistans”
Rickard berättar vidare att man som kund kan känna sig trygg med att anlita Jengla Omsorg då de organiserat sig så att de har en nära och familjär kontakt med såväl kunder som assistenter – ingen skall känna sig som ett kundnummer eller anställningsnummer.
– Alla som arbetar centralt hos Jengla Omsorg har antingen egna erfarenheter av personlig assistans eller lång erfarenhet inom olika LSS-verksamheter och vi ser och förstår alla de utmaningar som finns med assistans. Alla har också lång erfarenhet av rekrytering och tillsammans med bra rekryteringsverktyg utför vi träffsäkra rekryteringar.
Därför ska du bli kund hos Jengla Omsorg

Om oss
Jengla Omsorg grundades av Linda och Rickard Grann vars ena dotter föddes med en sällsynt diagnos med multifunktionsnedsättning. Dottern fick assistans vid sex års ålder och med dessa erfarenheter fann de stora brister hos det anordnarna erbjöd kompetensmässigt. Med ett stort engagemang och hjärta startade de Jengla för att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn.

Med en insikt i att kompetens behöver höjas inom flera professioner ingår det även utbildningar, föreläsningar och handledning, både till personer med funktionsnedsättning , deras familjer och anhöriga samt till professionella inom barnomsorg, skola och vården i Jengla Omsorgs verksamhet.