Knep: Så kan du lättare hålla dig friskHösten är här med stormsteg och det är tyvärr nu högsäsongen för förkylningar börjar.
Som tur är finns det ett sätt att hjälpa kroppens egna skydd på traven och på så sätt lättare hålla sig frisk – sugtabletten Medistus AntiVirus.
– Den är perfekt när du befinner dig på platser med ökad infektionsrisk så som skolor, på jobbet eller när du reser i kollektivtrafiken, säger Mikael Lindblad på Nutrinovate.

Att äta hälsosamt och varierat, sova ordentligt, inte stressa och vara utomhus är enkla sätt att stärka immunförsvaret och på så sätt skydda sig mot en elak höstförkylning. Om du dessutom ser till att tvätta händerna noga och inte pillar dig i ansiktet i onödan, vilket är den vanligaste orsaken till infektionssjukdomar, kan du också lättare hålla dig frisk.

Om du trots ett ordentligt leverne skulle smittas av bordsgrannen på jobbet, av någon på bussen eller av ditt barn som kommer hem med hela förskolans bakterier på fingrarna finns det ett smart knep att ta till – Nutrinovates sugtablett Medistus AntiVirus.

Nutrinovate är ett svenskt företag som utvecklar, producerar och säljer hälsoprodukter. Deras fokus är innovation och att tillgängliggöra den senaste forskningen till en bredare massa. 

Sugtabletten Medistus AntiVirus har naturliga, aktiva ingredienser som ger dig ett förhöjt skydd mot virus och bakterier i upp till två timmar. Genom att skapa en skyddande barriär i mun och svalg ger den dig ett extra försvar och minskar risken för infektioner.
– Den är perfekt när du befinner dig på platser med ökad infektionsrisk så som skolor, på jobbet, när du reser i kollektivtrafiken eller befinner dig på evenemang, berättar Mikael Lindblad, grundare av Nutrinovate.
Är du nyfiken på Medistus AntiVirus? Se vanliga frågor och svar 

"Lindrar symptom som torrhosta"
Mikael berättar vidare att sugtabletterna, som har en frisk fruktsmak, innehåller en polyfenolrik kombination av kistosyn 100-extrakt och gummi arabicum som bildar en mekanisk barriär i munhåla och svalg.
– Den skyddande barriären förhindrar penetration av virus och bakterier i munnens slemhinnor och skyddar därigenom kroppens celler mot vidare spridning. Tack vare den fysiska verkningsmekaniken är resistensutveckling inte möjligt och gummi arabicum lindrar dessutom symptom som hosta och torrhosta, avslutar Mikael.
Vill du veta mer? Klicka härOm oss
Nutrinovate är resultatet av en grupp forskare, entreprenörer och kreatörer som fanns en gemensam drivkraft – att bryta ny mark inom hälsa genom att kombinera det senaste inom forskning och innovation. Vi vill att det ska vara enkelt att hålla sig frisk och bygga en intre styrka.

Genom att förena okonventionellt tänkande, progressiva arbetssätt och vår sammanlagda kompetens som består av flera decennier inom forskning och den traditionella läkemedelsbranschen löser vi problem med konsumenten i fokus.

Vår grundfilosofi är att förbättra både enskilda individers och hela planetens hälsa med ett produktsortiment som hämtar sin kraft från kända och beprövade substanser kombinerat med ett innovativt angreppssätt.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!

Telefonnummer:
08-33 40 60
E-post: info@nutrinovate.se