Poolerna som är bra för både plånboken och miljön

Sommaren är för många associerat med sol och bad i mängder. Med hjälp av Norrlandspoolen AB kan du se till att alltid ha nära till ett svalkande dopp i poolen, till en värmande stund i spabaden.

Har du länge funderat på att ha möjligheten till en pool av någon form på tomten? Det är många som har men som aldrig skaffar, något som enligt Magnus Östman, vd på Norrlandspoolen, beror på att många tror att det är väldigt dyrt och krångligt att skaffa.

– Man hör ofta om höga belopp och att det tar lång tid för leverans och installation, men det är något vi gör allt vi kan för att undvika, berättar Magnus Östman.

Håller ned kostnaderna
För att kunna hålla nere kostnaderna så mycket man kan har man valt att ta bort allt man inte anser direkt nödvändigt. Här skickas det inte ut några kataloger och man använder sig inte heller av återförsäljare.

– Bara det gör att vi kan dra ned på kostnaden, men det gör det även möjligt för oss att minska på leveranstiden. Allt skickas direkt från fabriken där det tillverkas till oss, och vi försöker alltid få ut så många pooler som möjligt i varje last. Det brukar vara ungefär fyra till åtta pooler i en last. Dels är det bra ur ett ekonomiskt perspektiv men i och med att vi då slipper åka fram och tillbaka fler gånger är det även positivt ur en miljöaspekt, förklarar Magnus Östman.

Stor fokus på service
I en bransch där det finns många leverantörer gäller det att erbjuda så god service som möjligt, även utanför vanliga kontorstider, menar Magnus Östman.

– Vi har alltid någon som sitter i jouren för att besvara eventuella frågor eller funderingar. Det betyder att det kan bli samtal sent på kvällen och på helgen, men det gör vi för att ge en så optimal service som möjligt. Dessutom är vi alltid ute hos kunden i tid och håller oss alltid till utsatta tider.

Man erbjuder även generösa garantitider där spabad och swimspa har garanti på tre år, och glasfiberpoolen på hela 15 år.

Mycket att välja mellan
Är du ute efter en pool som hela familjen kan avnjuta med möjligheten för både lek och simning, eller är du snarare ute efter en varmare pool att avnjuta sittandes? Oavsett vad så har Norrlandspoolen något för alla tack vare sitt breda sortiment.

Glasfiberpooler
Samtliga pooler hos Norrlandspoolen är av glasfiber, med lång hållbarhet och en tilltalande design. Här finns dessutom kompletta paket i olika storlekar så att den passar din tomt, oavsett om den är liten eller stor.

– Vi har den klassiska modellen, Sunstar, med en så kallad romersk trapp i väldigt många olika storlekar. Priserna börjar från 73,500 kronor så vi har verkligen lyckats hålla ned priserna som jag tidigare berättade, säger Magnus Östman.

Spabad
För den som hellre vill avnjuta ett spabad att värma sig i under sommarkvällarna finns det många varianter att välja mellan.

– NP-8520 har två liggplatser och fyra sittplatser och är väldigt rymlig. Den är vår mest populära variant av alla våra spabad och det är lätt att förstå varför. Dels det, men dessutom för att prislappen ligger på 59,000 kronor. Med den kvaliteten och bekvämligheten brukar många tro att kostnaden ska vara betydligt högre, menar Magnus Östman.

Swimspa
Det finns också något för den som inte riktigt kan välja om de hellre vill ha en pool eller ett spabad. Här får du det bästa utav två världar och kan snabbt skifta mellan ett svalkande dopp i poolen, till en masserande och värmande stund i spadelen.

– Den är perfekt egentligen året om. På sommaren är det givetvis allra bäst när man varit i poolen länge och snabbt vill hamna i ett mer varmt vatten, men i och med att man alltid har nära till något varmt funkar det alldeles utmärkt egentligen året om då samtliga av våra produkter är anpassade för vårt nordiska klimat, avslutar Magnus Östman.

Välkommen till Norrlandspoolen!

Baden är utrustade med Balboas styrsystem, kvalitets-pumpar från DXD och är isolerade för att passa i vårt klimat. Detta gör att vi lämnar hela tre års garanti på våra spa och swimspas.
Våra Glasfiberpooler är av hög kvalitet och alla de tillbehör du behöver ingår. På våra glasfiberpooler lämnar vi 15 års garanti. Frakt ingår i priset på samtliga bad. Service och support är väldigt viktig för oss så vi har alltid jour på telefonen både kvällar och helger.

KONTAKT

info@norrlandspoolen.se

0702-433 343

Trätskogsvägen 14 (Ej butik)
806 28 Gävle