Hotell Havsbaden i Grisslehamn – en oas för kropp och själ

Ett stenkast från Stockholms storstadspuls, beläget precis vid havet hittar du Hotell Havsbaden i Grisslehamn, konferens- och spahotellet som i över 100 år har erbjudit sina gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Njut av en härlig spaweekend på Badhotellet i Tranås

Vintern närmar sig markant, och antalet människor som eftersöker värme och energi är många. Samtidigt är det lika många som inte har möjligheten att åka på en längre utlandssemester – men möjligheten att koppla av rejält när kylan smyger sig på finns ändå.

Säg hejdå till ansiktskrämen

Torr hy, fet hy, eller kanske en blandning – hur hittar man rätt i hudvårsdjungeln? Många ansiktskrämer har en lång innehållsförteckning med både alkohol och tillsatser. Nu finns ett ekologiskt och naturligt alternativ.

Poolerna som är bra för både plånboken och miljön

Sommaren är för många associerat med sol och bad i mängder. Med hjälp av Norrlandspoolen AB kan du se till att alltid ha nära till ett svalkande dopp i poolen, till en värmande stund i spabaden.

Poolerna för dig som vill göra det på riktigt

Många går i tankar om att införskaffa pool till sommaren, och poolköp är ett område som är fullt av missvisande och felaktig information enligt Jan Sundberg, VD på ScandinavianLuxePool.

Bada för hälsan med ett spabad från SPA Kompaniet

Att ha ett spa hemma är en riktig hälsoboost. Nu lanserar SPA Kompaniet spabad för rehabilitering och för människor med funktionsvariationer.

Tipset: Så här gör du för att på ett smart sätt köpa ett härligt spabad

Ett värmande spabad utomhus är en härlig och avkopplande upplevelse för hela familjen – året om.

Spa, mötesplats, konferens och livsstilsboende i världsklass hos Four Gardens vid kalkbrottet

Fokus på välbefinnande och det lilla extra på Four Gardens i Limhamn.

Låt romantiken blomstra på Kurorten Mösseberg

Kurorten Mösseberg erbjuder en unik upplevelse som kombinerar gammal kurtortstradition med modernt spa.

Slipp en kostsam historia genom att ställa höga krav när du väljer spabad

Det är lätt att som konsument bli lurad av oseriösa återförsäljare av spabad. Valen är många och det är lätt att låta sig sköljas med i beskrivningar om magiska jet-munstycken, LED-lampor och pulserande massage. Och då glömma det viktigaste kravet av alla; att spabadet ska vara anpassat till skandinaviskt klimat. Läs mer om HotSpring här […]