Poolföretaget för dig som vill göra rätt – hela vägenAtt införskaffa pool är en dröm för många, något som visar sig i ökningen av poolföretag de senaste åren. Men att skaffa pool kan för många verka omständigt med mycket att tänka på, med allt från kostnader till att hitta den pool som passar både behov och trädgård. Ellips Pool har varit verksamma sedan 1989 och har som mål att se till att uppfylla dina pooldrömmar.

– Vi har levererat och monterat pooler till både privatpersoner och offentliga anläggningar i Europa och även på andra ställen runt världen. Det har gett oss värdefulla kunskaper och erfarenheter för att kunna göra ett så bra jobb som möjligt, säger Marcus Westerlund, marknadsansvarig på Ellips Pool.

Tillverkningen av poolerna sker i Luleå året runt. Marcus berättar att Norrbottens speciella väderförhållanden gör att man vid hantering av anläggning med vatten måste tänka till lite extra.

– Det gör att våra pooler blir väldigt bra. Som bekant är ju en kedja inte starkare än sin svagaste länk och det har vi i åtanke när vi väljer ut delar till de pooler vi arbetar med och hur vi monterar dessa. Vi gör väldigt mycket för att se till att kundens poolupplevelse blir lika positiv som de önskar.

Vill du veta mer om Ellips Pool?

Nyckelfärdiga lösningar
Ellips Pool jobbar mycket med nyckelfärdiga lösningar, med allt från grävning till montage och erbjuder även kompletta poolmiljöer. För att försäkra att det blir helt rätt pool och optimalt för just din trädgård erbjuder man även kostnadsfria hembesök för att hitta den bästa lösningen.

– Väl på plats kikar vi på förutsättningarna som finns, går igenom processen och var vi tror poolen skulle passa bäst. Efter mötet med kunden kan vi erbjuda en 3D-ritad skiss på slutresultatet så att man vet exakt hur det kommer bli när det sedan står klart.

Man har även en välkänd ambassadör hos sig i en av världens främsta simmare, Sarah Sjöström. En av Ellips Pools mest populära pooler går under namnet Sarah Sjöström Edition. Poolen är 4x8 meter och erbjuder möjligheten att träna upp både styrka och kondition om man så vill, utöver att njuta av ett uppfriskande bad.

Läs mer om Sarah Sjöström Edition

Sveriges största visningsanläggning för swimmingpooler
På Skattbondevägen 18 i Upplands Väsby finns Ellips Pools visningsanläggning, Sveriges största för swimmingpooler. Här har du möjligheten att titta på pooler i en hemtrevlig miljö och att få svar på dina frågor av Ellips Pools egna experter, samtidigt som du inspireras av den mängd pooler som finns runt om anläggningen.

– Mellan den 9 och 11 augusti har vi öppet hus på vår anläggning. Ett absolut måste för dig som går i tankarna om att införskaffa pool. Under dessa datum kan man även göra extra fina affärer, så jag rekommenderar starkt att man kommer och besöker oss, berättar Marcus.

Se videon på visningsanläggningen

Marcus nämner också att den kommande höstperioden inte ska underskattas när det kommer till poolinköpet. Enligt honom är det helt klart den bästa tiden att bygga pool på för att den ska vara helt redo när ni vill bada som mest.

– Är det någon gång man ska påbörja bygget är det nu och till hösten. Det fungerar givetvis året om men börjar man nu slipper man ha arbete i trädgården när det snöar som mest. Dessutom är markförhållandena normalt sett bäst under hösten, och behöver du hantverkare till något moment är det lättare att hitta en som är ledig efter alla semestrar. Det bästa är att du dessutom är helt redo för bad när vår- och sommarsolen tittar fram igen, avslutar han.

Presenteras av

Vi har levererat och monterat pooler till privatpersoner och offentliga anläggningar i Europa och andra delar av världen. Det har gett oss värdefulla kunskaper som vi gärna delar med oss av till alla kunder.

KONTAKTA OSS

Luleå
0920–23 80 50
Upplands Väsby08-594 108 30
Mail: INFO@ELLIPSPOOL.SE