Så enkelt är det att utbilda sig till massör – på bara 30 dagarVill du skaffa dig ett nytt yrke som får andra att må bra? Som massör ökar du välmåendet hos dina kunder och du har med dig ditt yrke var du än befinner dig. Stockholm Massage Academy erbjuder Sveriges populäraste intensivkurser som gör dig till diplomerad friskvårdsmassör på bara 30 dagar.
– Det enda du behöver efter avslutad utbildning är en massagebänk och dina händer, så enkelt är det, säger Stefan Malmsten, massageterapeut och kursledare på Stockholm Massage Academy.

Som diplomerad friskvårdsmassör har du med dig ditt yrke under hela livet och var du än befinner dig. Du blir inte bara populär i din bekantskapskrets utan kommer även att vara efterfrågad för din förmåga att bidra till välmående via förebyggande och behandlande åtgärder. Stockholm Massage Academy har några av Sveriges populäraste utbildningar och utbildar friskvårdsmassörer på bara en månad.
– Som massör får du även en djupare kunskap om din egen kropps muskler och en större kroppskännedom, säger Stefan Malmsten, massageterapeut och kursledare på Stockholm Massage Academy.

Vill du utbilda dig till friskvårdsmassör hos Stockholm Massage Academy? Klicka här

Stockholm Massage Academy har landets mest populära massagekurser. I kursutbudet finns en intensivkurs för dig som vill bli friskvårdsmassör och en fortsättningskurs för dig som redan är friskvårdsmassör. Stefan Malmsten är ansvarig chefsinstruktör och kursledare på utbildningarna och är själv utbildad massageterapeut med mångåriga erfarenheter som utbildare.

”Behöver bara massagebänk och händer”
Intensivutbildningen till diplomerad friskvårdsmassör består av två helgdagar, efterföljs av 50 timmars praktik och slutförs med ett diplomprov. Kurserna startar varje månad, tar in 30 elever per kurstillfälle och är alltid fullbokade. Efter avslutad utbildning erbjuds eleverna även kostnadsfri konsultation och rådgivning.

Här kan du anmäla dig till intensivutbildningen

I juni introducerar Stockholm Massage Academy en fortsättningskurs för dig som redan är utbildad friskvårdsmassör. Kursen behandlar avancerade massagegrepp, triggerpunkter, stretch, förebyggande behandling, personlig träning, näring och hälsa och tar även upp hur du startar och driver eget företag. Kursen består av, liksom grundutbildningen, två dagars teori, 50 timmars praktik och efter det görs ett distansprov som ger dig ett kursintyg.
– Våra kurser tar runt fyra veckor och skillnaden mot längre utbildningar är att de fokuserar mer på område som anatomi, muskelfästen och skelett. Det är egentligen ingenting du behöver för att bli en bra massör och det har därför blivit vår nisch att förkorta utbildningen genom att lägga om de teoretiska delarna till praktiska delar.

Vill du anmäla dig till fortsättningskursen? Klicka här

Ger många karriärmöjligheter
Efterfrågan på massage har de senaste åren ökat och som utbildad friskvårdsmassör kan du arbeta på spa- och skönhetssalonger, för olika företag eller starta egen verksamhet.
– Allt fler företag anlitar massörer i rehabiliteringssyfte för att öka välmåendet bland sina anställda  och eftersom massage är subventionerat är det enkelt att komma igång i sitt yrke. Parallellt med det efterfrågar även allt fler privatpersoner massage. Det gör att framtidsutsikterna i yrkesrollen är ljusa, säger Stefan Malmsten.

Stockholm Massage Academy utbildar dig som vill bli Diplomerad Friskvårdsmassör. Här erbjuds en intensivkurs och en fortsättningskurs som båda hålls av certifierade massageterapeuter med lång erfarenhet