Så gjorde Annica för att sova bättre

Ökad stress och våra ständigt uppkopplade liv är en stor bidragande faktor till att allt fler svenskar har problem med sömnen. Kosttillskottet Natt från svenska Better You innehåller signalsubstanser som finns naturligt i kroppen och ger en lugnande effekt som hjälper oss att somna lättare och få mer kvalitativ sömn – något som både hjälper oss att prestera, bli gladare och fatta bättre beslut dagen efter.

Idag är det ett utbrett problem i Sverige att vi dels sover färre timmar samtidigt som kvaliteten på sömnen är sämre. Dålig sömn leder inte bara till sämre prestationsförmåga och brist på energi – det kan också bidra till att vi hamnar i den onda cykeln där man försöker kompensera med skräpmat och koffein för att bli piggare dagen efter. Många förlitar sig också på receptbelagda sömnpreparat – något som både gör att man riskerar att utveckla ett beroende samtidigt som preparaten kan ge oönskade bieffekter. Vill man bryta det dåliga mönstret på riktigt måste man se till att komma åt grundproblemet på ett naturligt sätt.

Bloggaren Annica Englund såg stora effekter
Livsstils- och träningsbloggaren Annica Englund märkte tydliga effekter efter att hon började använda det naturliga kosttillskottet Natt. Tillsammans med bra rutiner har hon märkt stor skillnad på hur hon mår idag jämfört med tidigare.

– Min kropp svarar så mycket bättre på just träningen och kosten idag jämfört med ett år sedan när jag var ute och rände på nätterna och tro mig när jag säger att det här är något som jag verkligen märkt av. Jag tar tabletten en timme innan jag ska lägga mig och känner mig mer harmonisk när jag ska sova, beskriver Annica.

”Mycket mer utvilad”
Efter att Annica använt tillskottet några dagar bad hon en av sina bästa vänner Xenia att testa Natt för att se om det gav effekt även för henne. Tack vare att Xenia använder en app för att mäta sin sömn kunde hon tydligt se hur sömnen förbättrades efter att hon börjat använda tillskottet.

– Hon tog upp detta med mig och sa att hon somnar bättre på kvällarna och hamnar snabbare i djupsömn. Det här är något hon har svart på vitt då hon mäter sin sömn. Jag visste exakt vad hon menade med det då jag själv märkt av det – att jag hamnar i djupsömn snabbare och är bra mycket mer utvilad när jag vaknar, berättar Annica.


Xenias sömnkurvor före och efter

Helt naturligt
Better You
är ett svenskt företag som erbjuder rena, naturliga och effektiva kosttillskott. Kosttillskottet Natt är särskilt framtaget för att ge en lugnande effekt, underlätta insomningen och ge bättre kvalitet på sömnen. Natt innehåller GABA som är en lugnande signalsubstans som finns naturligt i kroppen. Innehållet är helt naturligt och inkluderar också grönt te som bidrar till avslappning och vitamin B6 som bidrar till att minska utmattning och främjar en normal psykologisk funktion. Målet är att hjälpa personer att slappna av så att de kan sova bättrevilket i kombination med minskad skärmtid, särskilt i sovrummet, kan bidra till lättare insomning och en djupare nattsömn.

Erbjudande: Få 20% rabatt på Natt genom att ange kod: NATT20

SVENSKT, NATURLIGT, RENT
Kroppen är den behållare som jaget använder sig av för att ta oss genom livet. Better You grundades för att hjälpa dig att bli en bättre version av dig själv. Detta genom att säkerställa att inte bara kroppen får det den behöver. För att bli en bättre version av dig själv, så behöver du ta dig an hälsa utifrån ett helhetsperspektiv. Våra naturliga produkter är bara bränslet på vägen.