Så gör du för att skaffa ett nytt och meningsfullt jobbVill du byta riktning i ditt arbetsliv eller utöka din kompetens inom ett område? Då är yrkeshögskolan KYH det perfekta valet för dig. Här utformas utbildningarna tillsammans med branschen och du kommer ut på en arbetsmarknad med stor efterfrågan på din nya kompetens. I en allt mer digitaliserad värld är KYH:s IT-utbildningar extra aktuella.

På KYH får du gå på en effektiv, intressant och rolig utbildning som högst tar 2 år. Yrkeshögskolan erbjuder kvalitativa utbildningar inom samhällsbyggnad, IT och ekonomi. På skolan kan man bland annat bli solenergiprojektör, fastighetsingenjör, affärsutvecklare och energispecialist. Utbildningarna på KYH finns på flera orter i Sverige.

Vill du veta mer om KYH:s utbildningar? Klicka här. 

Internet of Things Developer – Malmö och Göteborg
Vill du jobba i en ny bransch som är expansiv och utveckla teknologin som formar framtidens samhälle? Då kanske IOT Developer är något för dig. Som IOT Developer arbetar du med teknisk problemlösning och skapar mjukvara som kan läsa av hårdvara. Joakim Wassberg undervisar IT-utbildningar på KYH och beskriver utbildningen som givande och bred.

– I yrkesrollen är du inte låst till IOT då du först och främst är utvecklare. Man kan jobba mycket inom startup-industrin exempelvis. Eftersom man är utvecklare så kan man gå till vilket företag som helst med den kunskapen men också med specialistkunskapen mot IOT. Andra utbildningar har inte den djupa kompetensen inom ett område vilket gör den här utbildningen mycket intressant, säger Joakim Wassberg. 

Läs mer om utbildningen IOT Developer här. 

Programvarutestare – KYH Anywhere
Joakim är även lärare på utbildningen programvarutestare och menar att det är en yrkesroll som är eftertraktad hos företag. Som programvarutestare är du en viktig spelare som ser till att teknik och programvara följer krav som rör prestanda, funktionalitet och användarvänlighet.

– Det är en roll som varit eftersatt där fler och fler börjar inse att det behövs testare för att kunna leverera resultat med kvalitét. Det är också en kreativ utbildning där du behöver komma på allt som måste testas. Det krävs att man kan tänka stort och kreativt och inse hur saker och ting fungerar, säger Joakim Wassberg. 

Lär mer om utbildningen Programvarutestare här. 

KYH erbjuder även it-utbildningarna front-end developer, applikationsutvecklare mobila enheter och .NET developer. 

Du är varmt välkommen med en sen ansökan till någon av KYH:s utbildningar. 

 


Att studera på KYH

KYH är en yrkeshögskola. All undervisning är utformad i nära samarbete med arbetsgivare, och en stor del av utbildningen ägnas åt praktik på ett företag. Nio av tio som tar examen på en yrkeshögskola får jobb direkt.

På KYH arbetar man aktivt med:
Coachning och självledarskap – för att studenten ska nå sitt mål.
Individuella utbildningspaket – för att möta allas olikheter.
Hälsa och välbefinnande – för att hitta rätt livsbalans för studenterna för att de ska prestera och må bättre.
Nätverkande och personliga relationer – för att studenterna lättare ska få jobb.

KYH finns på flera orter – och erbjuder också en streamad online-utbildning i samarbete med ett tiotal orter runt om i Sverige så att man kan delta i undervisningen i realtid även om du inte bor i någon storstad.

Läs mer på: www.kyh.se