Så kan du skydda ditt hem – med Arlos nya, smarta kameraAtt skydda sitt hem med hjälp av kameror på utsidan är inget nytt. Desto färre känner dock till möjligheterna liksom fördelarna med att göra detsamma på insidan. Med hjälp av nya Arlo Essential Indoor Camera ökar du säkerheten ytterligare – och inte enbart kring inbrott.

– Du kan även kolla om du stängt dina fönster, släckt ljusen eller hur din hund har det om du är i ett annat rum. Möjligheterna är väldigt många, förklarar Mimi Grosselius, Nordic Sales & Marketing Coordinator på Arlo.

Flera svenska hem pryds av övervakningskameror för att kunna övervaka liksom larma om ett inbrott skulle ske. Men att placera en eller flera kameror inne i hemmet ger dig en extra nivå av säkerhet, utan att inkräkta på din integritet. Med nylanserade Arlo Essential Indoor Camera får du allt du behöver, kombinerat med ett flertal extrafunktioner som medföljer.

– Det är väldigt mycket som paketeras in i ett väldigt rimligt pris. Kameran kan placeras precis var som helst i hemmet, den har full HD-upplösning och 130 graders visningsvinkel. Med det sagt så missar man inget om något skulle hända, berättar Mimi Grosselius.

Här kan du läsa mer

Inte bara vid inbrott
Kamerans användningsområden är flera till antalet, fortsätter Mimi. Till exempel är det en perfekt lösning för den som vill hålla koll på hur det ser ut i sommarstugan när man inte är där, hur småbarnen i det andra rummet har det – eller för att prata med någon som är ensam hemma.

– Det går att prata direkt via kameran. Om man har barn i skolåldern som är ensamma hemma kan det vara skönt att alltid kunna se vad de gör, och kommunicera med dem direkt genom kameran.

– Skulle det vara som så att man får ett inbrott kan man aktivera en inbyggd siren, ringa polis samtidigt och även då prata direkt ur kameran för att skrämma bort inkräktaren. 

Frågan om integritet och att inte känna sig övervakad är en förståelig sådan, inte minst när det kommer till kameror i ens hem. Därför finns en mängd funktioner i kameran som försäkrar att det bara är du som har tillgång till materialet – och ingen annan.

Vill du veta mer om Arlo Essential Indoor Camera?

– All data är privat och har samma datakryptering som den hos banker. Det är så tryggt som det går att få det. Du kan även ställa in att den stänger av så fort du är hemma, och det går snabbt och enkelt att stänga av och på via appen. Dessutom har den en slutare som täcker för kameran för att det ska kännas extra tryggt, förklarar Mimi.

En smart kamera
Arlos säkerhetskamera är dessutom kompatibel att koppla tillsammans med röstassistenterna Amazon Alexa och Google Home, likväl som SmartThings. Dessutom kan du enkelt styra kameran via Arlo-appen i din telefon så du får notiser när något utöver det vanliga sker. 

– Allt som är allt är det en produkt som verkligen är bra att ha hemma. Inte minst när det ju finns, som tidigare sagt, väldigt många olika användningsområden för den, avslutar hon.

Our vision is to bring peace of mind by connecting and protecting what people care about the most.

We build trusted, lifelong customer relationships by creating innovative, smart security solutions that deliver an exceptional user experience.