Barnsjukhuset Martina tar hjälp av VårdX3 för att modernisera digitala plattformar

Barnsjukhuset Martina på Sophiahemmet i Stockholm har i över ett decennium bedrivit barnsjukvård och har avtal med Region Stockholm. Martina har de senaste åren expanderat sin verksamhet till övriga delar i Stockholm till att även omfatta öron-näsa-hals kirurgi för barn och vuxna och även ortopedi med olika tilläggsavtal såsom frakturmottagning. Under hösten pågår även ett […]

Gamification är ett oslagbart sätt att kommunicera på individnivå

Gamification är oslagbart när man som företag vill motivera människor att bli mer delaktiga, engagerade och lojala. Att ta in spelelement i företagets kommunikation är effektivt och ger tydliga och mätbara resultat. Bulls är experter på innehåll och gamification. I dagens snabbrörliga marknad behöver alla företag bygga förtroende, vara autentiska och relevanta på en global […]

SOS Alarms nya app räddade liv direkt

Nu finns 112-appen sedan bara några veckor tillbaka – och har redan varit bidragande till räddandet av en insjuknad kvinna.

Så enkelt tog Vibblaby Husläkarmottagning steget till att erbjuda digitala vårdmöten

När Vibblaby Husläkarmottagning i Stockholm införde en tjänst för digitala vårdmöten med patienterna blev både tillgängligheten för patienterna och kontinuiteten i behandling bättre samtidigt som implementeringen gick smidigt.

IT-bolaget: Vi är lika mycket en lösningsleverantör som ett konsultbolag

Centric är en av få spelare på den svenska konsultmarknaden som täcker hela spannet från juniora IT-drifttekniker till seniora experter med spjutspetskompetens. Samtidigt är bolaget en mjukvaru- och lösningsleverantör som kan fungera som en extern IT-avdelning end-to-end och ansvara för företags totala IT-drift.