De 10 mest populära recepten enligt Google

Vi har väntat, längtat, suktat, bönat och bett, och nu är dagen slutligen kommen. 2022s kanske mest efterlängtade lista är här. Äntligen ska vi få ta del av vilka de mest populära maträtterna i Sverige är enligt Google.

Nyemission: Hyllad svensk plattform digitaliserar och effektiviserar vården

FRISQs plattform, som låter vården och patienter dela information, har fått fantastisk respons från de kunder som testat mjukvaran och bolaget genomför nu en nyemission.

En av Sveriges starkaste IT-städer fortsätter att växa

Vad lockar dig mest? Är det att vara med på startup-resan hos tech-bolag, att bidra till välfärdens digitalisering eller den breda konsultrollen? Alla rollerna finns på plats och fortsätter växa i Norrlands största och hetaste IT-stad, Sundsvall – som också erbjuder ett friluftsliv och livskvalitet som tillhör Sveriges bästa.

Goobit som driver kryptositen BT.CX: ”Vi är på väg att bli den nya folkaktien”

Kryptovalutor når hela tiden nya nivåer och ses som ett intressant investeringsval av allt fler aktörer, som vill bredda sin portfölj med annat än ännu fler aktier, valutor och råvarutillgångar. I det läget har det svenska bolaget Goobit, som driver sajten BT.CX, passat på att ta steget in på börsen. – När branschen växer gör […]

Varför behövs Digital Cash när vi redan kan betala med mobilen?

Crunchfishs Digital Cash-lösning möjliggör att digitala betalningslösningar blir robusta eftersom den fungerar oberoende av nätet. Det är särskilt viktigt för realtidbetalning mellan konton eftersom det är känsligt system för störningar. Realtidsbetalningar mellan konton är på stark frammarsch i hela världen. I Sverige har Swish blivit en mycket populärt tack vare stor användarvänlighet och landets välfungerade […]

Så gör du för att skaffa ett nytt och meningsfullt jobb

Vill du byta riktning i ditt arbetsliv eller utöka din kompetens inom ett område? Då är yrkeshögskolan KYH det perfekta valet för dig.

Barnsjukhuset Martina tar hjälp av VårdX3 för att modernisera digitala plattformar

Barnsjukhuset Martina på Sophiahemmet i Stockholm har i över ett decennium bedrivit barnsjukvård och har avtal med Region Stockholm. Martina har de senaste åren expanderat sin verksamhet till övriga delar i Stockholm till att även omfatta öron-näsa-hals kirurgi för barn och vuxna och även ortopedi med olika tilläggsavtal såsom frakturmottagning. Under hösten pågår även ett […]

Gamification är ett oslagbart sätt att kommunicera på individnivå

Gamification är oslagbart när man som företag vill motivera människor att bli mer delaktiga, engagerade och lojala. Att ta in spelelement i företagets kommunikation är effektivt och ger tydliga och mätbara resultat. Bulls är experter på innehåll och gamification. I dagens snabbrörliga marknad behöver alla företag bygga förtroende, vara autentiska och relevanta på en global […]

SOS Alarms nya app räddade liv direkt

Nu finns 112-appen sedan bara några veckor tillbaka – och har redan varit bidragande till räddandet av en insjuknad kvinna.

Så enkelt tog Vibblaby Husläkarmottagning steget till att erbjuda digitala vårdmöten

När Vibblaby Husläkarmottagning i Stockholm införde en tjänst för digitala vårdmöten med patienterna blev både tillgängligheten för patienterna och kontinuiteten i behandling bättre samtidigt som implementeringen gick smidigt.