Så kan Baseco Golv förenkla bygget: ”Behöver inte vara svårt”Att använda sig av blocksystem vid bygget är något som på senare tid ökat i popularitet, och är något som kommer med många fördelar. Just blocksystem är något som Baseco Golv nu använder sig av i sin produktion –  och med detta tar de nästa steg i att förenkla bygget.

Ända sedan sin begynnelse 1983 har Baseco Golv verkat som golvproducenter. Tack vare lång erfarenhet och välproducerade liksom unika material lade de till paneler i sitt sortiment 2005, och bara år senare såldes den första knuttimrade stugan. I dag klassas de som ett av de starkare namnen inom träprodukter runtom landet – och med blocksystemets framfart väntas det inte avta.

Enkelt att använda
Krister Abrahamsson är vd på företaget och menar på att det finns många superlativ för att beskriva just det blocksystem som Baseco tillhandahåller.

– Det förenklar egentligen allt för kunden. Det gäller allt från att det är enkelt att välja hur huset ska se ut, till att faktiskt bygga det, säger han.

Läs mer om Baseco Golv här

Hos Baseco finns möjligheten att själv välja mellan attefallshus, garage, friggebodar och förråd. Detta i sin tur kombinerat med att det går snabbt att montera ihop menar Krister är just varför det hela kan klassas som lätthanterligt för alla typer av konsumenter.

– Husen levereras som byggsatser som är så gott som färdigmålade, bortsett från de sista strykningarna som kunden gör själv. Samtidigt är det härliga med blocksystem att det går att köpa enskilda väggblock. Då har du plötsligt möjligheten att göra en egendesignad stuga i den storlek du önskar. Många tror att det behöver vara världens projekt att bygga eget, men det behöver inte vara svårt, säger han och avslutar:

– Väljer man Baseco Golv och vårt blocksystem så är det väldigt enkelt.

Baseco tillverkar och marknadsför golv, paneler och stugor av absolut norrländsk kvalitet. Alla våra produkter bygger på noggrant utvalda råvaror och gedigen hantverkstradition.