Så kan de hjälpa till att lösa personalbristen inom vårdenStatistik visar att bristen på läkare och sjuksköterskor väntas bestå eller öka om inget görs åt situationen.
Nu utökar Medlink sin personalstyrka för att bemöta framtidens behov av vårdpersonal.
– Vårt mål är att alltid sätta rätt personal på rätt plats för att kunna skapa en hållbar vård där alla patienter känner sig trygga och sedda, säger Julia Stenmark, grundare av Medlink.

Fram till 2035 förväntas personalbristen inom vården att bestå eller öka. Det beror till stor på den ökade befolkningsmängden och att vi lever längre. För att kunna erbjuda alla den vården de behöver rustar nu Medlink sin bemanningspool med fler läkare och sjuksköterskor.

Medlink är ett av Nordens snabbaste växande vårdbemanningsföretag. De hjälper vårdgivare att hitta rätt personal för deras behov och vårdpersonal att hitta uppdrag som matchar deras kompetens och erfarenheter. Tillsammans jobbar Medlink för att skapa den bästa möjliga vården runt om i landet.
– Vårt mål är att alltid sätta rätt personal på rätt plats för att kunna skapa en hållbar vård där alla patienter känner sig trygga och sedda, säger Julia Stenmark, grundare av Medlink.
Se Medlinks konsult- och kundreferenser 

”Fungerar som ett stöd i vått och torrt”
För att få fler att söka sig till vårdtjänster behövs både politiska satsningar och utbildningssatsningar men det är också viktigt att arbetsgivarna inom vården kan erbjuda bra arbetsvillkor så att vårdpersonal vill stanna kvar inom sin yrkesroll.
– Vi är inte bara en personalpool för landsting, kommuner och andra vårdgivare, vi är en partner som fungerar som ett stöd i vått och torrt för våra konsulter och kunder.
Läs mer om sjukskötersketjänsterna – kontakta Medlink här 

Nu bemannas hela Sverige
Medlink har antagits som ramavtalsleverantörer i de flesta av Sveriges landsting och flertalet kommuner och söker både läkare samt sjuksköterskor till uppdrag runt om i landet.

Ta reda på mer om läkartjänsterna – kontakta Medlink här


Om oss
Medlink grundades 2014 och är i dag ett av Nordens snabbast växande vårdbemanningsföretag. Vår framgång och snabba tillväxt har sin enkla förklaring – allt vi gör genomsyras av kvalitet, service och engagemang – våra tre ledord.

Sedan starten har vi haft ett tydligt mål – att vara den absolut bästa arbetsgivaren för våra medarbetare, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och socionomer. Våra konsultchefer är noggrant utvalda med spetskompetens inom sina verksamhetsområden.

Vi lever med inställningen att allt är möjligt och under 2017 kunde vi stolt presentera Medlink Socionom, ett dotterbolag till Medlink Nordic som har som främsta uppgift att bemanna socialtjänstens samtliga områden med de bästa socionomkonsulterna och socialsekreterare.

Kontakt
Varmt välkommen att kontakta oss!
Telefon: 08- 52 52 88 00
E-post: info@medlink.se