Så kan du få den bästa städupplevelsen någonsin med nya X-Force

Sladdlösa skaftdammsugaren X-Force sticker ut. Med ett flertal unika funktioner och en standardbatteritid på hela 45 minuter är det en av marknadens ledande skaftdammsugare.
– Tack vare det integrerade EPA-filtret filtreras dessutom luften hela 99,9%, vilket gör X-Force till ett särskilt bra val för exempelvis allergiker eller miljöer med höga krav på hygien, säger Dominik Lieven hos OBH Nordica.

X-Force erbjuds i flera ergonomiskt utformade modeller, som var och en lämpar sig för olika behov. De flesta modeller levereras med Mini-turboborste, för att avlägsna hår och smuts på djupet, ett möbelmunstycke och ett fogmunstycke för svåråtkomligt damm, till exempel i bilen eller bakom element.

– Nya X-Force 11.60 Animal är till för dig med ett levande hem. Det är den kraftfullaste dammsugaren i vår X-Force-serie med den nya DigitalForce-motorn som har en sugeffekt på 130 air watts. Samtidigt är den smidig och ergonomiskt designad, för att vara bekväm och enkel att hantera. Den passar därmed bra för alla, oavsett förutsättningar.

Unika funktioner för ett rent hem
Dammsugaren har X-Force-seriens unika funktioner som Stop-and-Go-funktion, Flex-teknik och LED-belysning. Stop-and-Go-funktionen ser till att den undre dammsugardelen med skaft och munstycke står stadigt upprätt av sig självt, något som är praktiskt då man snabbt vill lossa handdammsugaren för att dammsuga andra ytor än golvet – exempelvis för att få bort djurhår från mattor eller möbler.

Den unika Flex-tekniken innebär att man kommer upp till fyra gånger längre in under bord och soffor utan att behöva krypa på golvet. Tack vare en smidig digital touchdisplay kan man dessutom enkelt kontrollera batteritid och läsa av eller ändra hastighetsläge.

– Tack vare LED-belysningen kan man också enkelt se om man har missat damm någonstans, oavsett underlag. Sammantaget är detta funktioner som är väldigt populära, inte minst för våra kunder som är allergiker. Vill du ta städningen ett steg längre kan du köpa till vårt Aqua Head-munstycke, för hårda golv. Då både dammsuger och moppar du snabbt och effektivt, utan risk för fotavtryck.

Prova i 100 dagar – och få cashback
Förutom 2 års ordinarie garanti, erbjuder OBH Nordica möjligheten för kunder att prova produkten hemma i 100 dagar – med full returrätt om den inte uppfyller förväntningarna. Som om det inte vore nog har bolaget också lanserat en cash-back-kampanj som gäller fram till 20/11 2022.

– Om du köper och recenserar X-Force 11.60 innan 20 november får du upp till 600 kronor tillbaka på köpet. Så säkra är vi på att du kommer att bli förtjust i produkten, avslutar Dominik Lieven

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. Vår vision är att skapa banbrytande innovation och enastående design till ett rimligt pris och att göra vardagen enklare för våra nordiska konsumenter.

Läs mer här