Smartphone? Här är mobilskalet som kan skydda mot farlig strålning

RP of Sweden har tagit fram moderna mobilskal som reducerar onödig strålning med upp till 99 procent – när du ringer, sms:ar och surfar.

Nu kan Anders åka pulka med sina barn igen: ”Värken försvinner med Mollii-dräkten”

Anders Karlsson, 51, har levt med muskelvärk sedan födseln; en smärta som fortsätter öka med åren. För att tillfälligt lindra symptomen har han tvingats ta varma bad och äta smärtstillande tabletter – men sedan han provade Mollii-dräkten för två år sedan har hans liv förändrats helt.

”Marknadens bästa snarkskena”

Letar du riktigt effektiv snarkhjälp som testats och används av ÖNH-läkare & tandläkare? Som är ”mer” än vad Apoteken erbjuder? Som har funktioner väl i nivå med dyra så kallade Apnéskenor? Som kostar mindre/år än Apotekens? Då har du kommit rätt.

Så kan automatiserade affärssystem göra företag mer lönsamma

Ett framtidssäkert affärssystem har nu blivit en förutsättning för ett effektivt ekonomiarbete.

Cobotens starka påverkan i förändringen av svensk industri

Här berättar Thomas Hvarvenius, marknadsansvarig, om sina tankar kring framtidens automation.

Svensk VR-simulator kan förbereda en inför våldsamma situationer

Pionjären Maria Bauer står bakom en ny svenskutvecklad Virtual Reality-simulator som ger personer möjlighet att träna på hotfulla och potentiellt våldsamma situationer i en trygg miljö.

Så bröt Cochlear tystnaden – och hjälpte hundratusentals

Det Mölnlycke-baserade företaget Cochlear är världsledande inom hörselimplantat.

Här är den nya, effektiva och kostnadsfria metoden för att bli rökfri

I dag röker över en miljard av världens befolkning och en stor andel har försökt sluta, eller vill sluta, men inte lyckats. Nu kan du få stöd av en kostnadsfri AI-coach som finns redo i din ficka – och bli rökfri en gång för alla. 

Så mycket kan en vattenskada kosta dig: ”En kostsam historia”

Varje år inträffar fler vattenskador än bränder i Sverige – till en kostnad av omkring sex miljarder kronor. Ofta inträffar de helt utan förvarning. Med Leakomatics vattenfelsbrytare kan du upptäcka en vattenskada i god tid.

Unik plattform för ledningssystem i teknisk framkant

Addsystems webbaserade plattform för ledningssystem ger en unik möjlighet att anpassa och bygga funktionalitet som hjälper alla typer av företag att styra rutiner och möta externa och interna krav.