Så kan du få ditt drömleende – i tre enkla steg

Är du missnöjd med dina tänder? Då är du inte ensam. Att bära tandställning blir allt vanligare och fler inser hur plågsamma tandställningar kan vara. Men glöm dyra och smärtsamma tandställningar av metall. Nu kan du få en osynlig och prisvärd tandställning från Franksmile – anpassad helt efter dina tänder.

Tandglugg, tänder som är sneda eller utstående kan lätt hindra självförtroendet från att blomstra. Under lång tid har tidskrävande, smärtsamma och dyra tandställningar använts för att skapa drömleenden. Nu är detta ett minne blott. Hos Franksmile kan du få en personlig och osynlig tandställning. Dessutom slipper du betala multum i tid eller pengar.

– Vi har haft som målsättning att ta gårdagens behandlingsform för tandreglering ett steg längre med våra specialframställda tandställningar och våra kunder kan förvänta sig samma resultat som hos annan tandvård, berättar Robert Hellgren, kundansvarig på Franksmile.

Ange rabattkoden ”StoryNews2019” och få 75% rabatt på ditt startpaket

Så funkar det
Robert Hellgren berättar även att det är enkelt att få hem din personligt utformade tandställning. Du behöver bara fullfölja tre enkla steg – och det startar med ett du gör en tandavgjutning hemma.

– Du gör avgjutningen hemma och skickar materialet till oss för att vi ska kunna göra en professionell bedömning och framställa din behandlingsplan.

Vill du ha en osynlig tandställning? Klicka här för att göra en gratis bedömning på 30 sekunder för att se om Franksmile passar dig!

Franksmiles specialisttandläkare analyserar sedan dina tandavtryck och skapar en simulering som visar före- och efterbilder av behandlingen. Vid samma tidpunkt får du även en detaljerad tid- och behandlingsplan inför behandlingen.

– Så snart du godkänt behandlingen får du din personligt utformade tandställning direkt hem till dörren.

Ange rabattkoden ”StoryNews2019” och få ditt startpaket för endast 325 kronor.

”Extremt nöjd”
Ebba, 31 år, är en av alla som testat den osynliga tandställningen från Franksmile. Hon beskriver hur en skepsis snabbt kom att ersättas med en enorm nöjdhet.

– Jag var väldigt skeptisk över att behöva utföra tandavgjutningen själv, men deras team var otroligt stöttande. Extremt nöjd med tandställningarna så här långt, avslutar hon.

Franksmile levererar konsten och teknologin bakom ett rakt leende direkt hem till dörren - För en bråkdel av vad du vanligtvis betalar. Inga dyra tandläkarbesök, oväntade avgifter eller extra kostnader.

Läs mer här – så funkar det!