Så kan du få drömfysiken – med kultförklarade träningsprogrammetVill du må bättre än någonsin både fysiskt och psykiskt? Är du redo för att satsa på en riktig förändring och investera i dig själv? Då ska du anmäla dig till ”16 weeks of hell”.
– Vi styr upp allt under 4 månader och du får en individanpassad kost- och träningsplan, coachning och löpande uppföljningar. Vi är väldigt tydliga från början med att du måste vara otroligt engagerad och beredd på att satsa på det här. Det kommer att vara tufft, men om du genomför programmet ordentligt har du möjlighet att förändra ditt liv både fysiskt och mentalt, säger Tony Andersson, grundare och coach på 16 weeks of hell.

Sommaren väntar runt hörnet och många drömmer om att möta solen med en sund och vältränad kropp. Gymmet fylls med folk och du undviker chips och sötsaker i ett par veckor, men sedan kommer livets alla måsten emellan och det kan kännas svårt att prioritera sig själv. Vill du bryta mönstret och är redo för en tuff utmaning? Då är programmet ”16 weeks of hell” något för dig.

Få drömfysiken med 16 weeks of hell

”Förändrar livet – inte bara fysiskt”
Programmet 16 weeks of hell har nästan nått kultstatus, och kändisar som Pontus Kåmark, Agneta Sjödin och Magnus Hedman är bara några exempel på deltagare som har uppnått fantastiska resultat. Men programmets grundare och coach Tony Andersson understryker att träningsprogrammet verkligen är något för alla, bara du har viljan och motivationen. Han säger:

– 16 weeks of hell är ett distansprogram som är möjligt att genomföra för alla, oavsett om du är en småbarnsförälder som har ett vanligt heltidsjobb. De flesta av våra deltagare har minimal träningsbakgrund; det viktiga är att du verkligen har bestämt dig. Det som gör det här programmet unikt är att det krävs en enorm disciplin för att genomföra allt på rätt sätt eftersom vi styr upp både kost och träning in i minsta detalj. Du blir tvungen att prioritera dig själv och det här programmet, men våra deltagare tycker att det är värt det med tanke på vad de får tillbaka. Det är så mycket mer än en fysisk resa – ditt psykiska välmående ökar dramatiskt med förnyad energi och bättre sömn. Dessutom förbättras många följdsjukdomar på köpet, som till exempel högt blodtryck och diabetes.

Läs mer om programmet här

Kontinuerlig coachning och uppföljning
Under resans gång är det fullt naturligt att frågor och funderingar uppstår. Som deltagare i 16 weeks of hell följs du därför upp kontinuerligt och har tillgång till coachning ­– oavsett tid på dygnet. Carl Fäldt, en tidigare deltagare, berättar:

­– Du har verkligen tillgång till en coach 24 timmar om dygnet. Så fort jag hade en fråga fick jag ett snabbt svar på sådant som man annars går och grubblar på själv. Sedan hade vi uppföljning varje vecka där man berättade hur det gick och man fick hela tiden feedback på det man gjorde, vilket var väldigt värdefullt. Utöver det har du även kontakt med de andra deltagarna också, så det blir som ett nätverk där man kan dela med sig till varandra. Det enda jag kan säga är: Gör det bara! Du kommer inte att ångra dig efteråt.

Efter att ha tränat traditionellt på gym från 25 års åldern med fokus på att lyfta tungt, sätta pers i bänkpress (165,5 kg), stod Tony Andersson inför sin 40 års dag med känslan av att träning och kost var ok. Kanske t.o.m. bra i jämförelse med vad som brukar anses normalt. Den inre känslan sa dock något helt annat. Något saknades och den sista ”nivån” fanns inte där.

Efter att ha rannsakat sig själv och gjort en översyn över både kost, träning, vila samt analyserat egen kunskap och forskningsläge satte Tony ihop ett upplägg inför sin 40 årsdag (som då låg ca 8 månader fram i tiden).

Med detta upplägg som grund tog sig Tony till nästa nivå i sin fysiska utveckling och på 40 årsdagen var fysiken bättre än någonsin. Sedan dess har detta varit en helt naturlig livsstil och konceptet/upplägget har hela tiden utvecklats till att bli dagens 16 Weeks Of Hell.

Läs mer