Så kan du kostnadseffektivt förvandla ditt hem – med Miljönären

Den genomsnittliga svensken tillbringar 90 procent av sin tid inomhus – och en stor del av den i sitt eget hem. Att investera i hemmet handlar därför inte bara om estetik, utan också om välbefinnande. Med Miljönären som din partner kan du förvandla dina ytor till trivsamma miljöer där du verkligen vill vara.

Att förnya bostaden och göra nya, drömlika förändringar i sitt står ofta på önskelistan hos många, men är likväl något som ofta tenderar att bli just önskningar. Att komma igång är ofta en lång och tradig process och för utomstående kan det lätt bli överväldigande, samtidigt som det är en utmaning kategori större att hitta den önskade leverantören. Med Miljönären blir processen inte bara smidig; utan också kostnadseffektiv.

Hos Miljönären får du mer än bara hantverkstjänster – du får en komplett helhetslösning. Företaget, som har sitt hjärta i Dalarna men verkar över hela Mellansverige, erbjuder allt från traditionellt måleri till specialiserade tjänster som fönsterrenovering och kulturmåleri.

– Vår styrka ligger i att vi kan erbjuda ett så brett spektrum av tjänster. Vi hjälper våra kunder med allt från små, specifika renoveringar till stora projekt som omfattar hela hem, säger Mattias Johansson, vd för Miljönären.

– Vi är med hela vägen, och vi lämnar inget åt slumpen.

Vill du läsa mer? Klicka här!

Hemmamodellen – en smidig renoveringsupplevelse
Renovering kan kännas övermäktigt, men med Miljönärens unika ”Hemmamodell” blir processen enklare och mer effektiv. Genom att samordna flera projekt samtidigt kan Miljönären spara både tid och pengar åt sina kunder.

– Vi vill göra det så bekvämt som möjligt för våra kunder. Därför ser vi till att du har en enda kontaktperson som sköter all kommunikation och koordination, förklarar Mattias och fortsätter:

– Du slipper leva i renoveringskaos längre än nödvändigt, och du kan känna dig trygg med att arbetet blir utfört medan du är på jobbet eller skolan.

Läs mer om Miljönären här

Kvalitet och hållbarhet i varje detalj
På Miljönären är kvalitet mer än ett löfte – det är en grundläggande princip. De arbetar endast med pålitliga leverantörer och material som håller högsta standard, för att säkerställa att resultatet inte bara ser bra ut, utan också står emot tidens tand.

– Vi är stolta över att kunna erbjuda tjänster som inte bara uppfyller, utan ofta överträffar våra kunders förväntningar. För oss handlar det om att skapa utrymmen där människor trivs, och där kvaliteten talar för sig själv.

Med Miljönärens hjälp kan du förvandla dina drömmar till verklighet, och göra ditt hem till en plats där du verkligen vill vara.

– När vi avslutar ett projekt vill vi att våra kunder ska känna att de har gjort en riktigt bra investering. Ett hem är en plats där man ska trivas, och vi gör allt vi kan för att det ska bli så, avslutar Mattias Johansson.

Mitt i Sverige finns Miljönären – ett modernt ytskiktsföretag med verksamhet i Dalarna, Gästrikland Jämtland och Värmland.

Med ytskikt menas att Miljönären, i samband med nybyggnation eller renovering, erbjuder tjänster som omfattar alla ytor från golv till tak – inom och utomhus. Miljönärens kunder finns bland bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, offentliga bostadsbolag och förvaltningar, inom industrin. Många privatkunder har också upptäckt fördelarna med att anlita oss.

Miljönärens avdelningar finns i Avesta, Borlänge, Falun Gävle, Hofors, Karlstad, Leksand, Ludvika, Mora, Rättvik, Säffle/Åmål och Östersund. Huvudkontoret ligger i Borlänge.

Miljönären är ett privatägt företag med ägare som är aktiva i företaget.

Miljönärens storlek gör att vi kan hålla en unik bredd i vår verksamhet. Våra många duktiga hantverkare har dessutom specialistkompetens inom områden som fönsterrenoveringgolvkakel & klinker samt traditionellt måleri. Vi är också erkänt duktiga på plåtmålning och kulturmåleri.

För att vi skall kunna stå upp för vårt namn och för den kvalitet och effektivitet vi vill erbjuda våra kunder, arbetar vi endast med pålitliga, duktiga och välutvecklade leverantörer som kan leverera det vi behöver. Kvalitet i varje led.

Kampanj: Nu får du tapeten till ditt nya hem på köpet när du anlitar Miljönären. Giltigt t.o.m 31/12 2024.

Victor Christophe

Learn More →