Så kommer du undan underhåll av fönster

När vårljuset tittar fram påminns du kanske om alla skavanker och sprickor på dina fönster som behöver fixas. Med Fönsterbolagets nya Clara-fönster minskar du på underhållet och får tid över att njuta av solen. Clara-fönstret är aluminiumbeklätt och säljs just nu till kampanjpris.

Som villaägare krävs det mycket arbete för att hålla huset och allt runt omkring i skick. Fönsterbolagets aluminiumbeklädda Clara-fönster är det ultimata valet för dig som vill slippa tröttsamt underhåll och samtidigt spara pengar. Ett mindre jobb att tänka påMed 30 års garanti och betalning vid ankomst kan du känna dig trygg 

Gamla fönster är energitjuvar
Cirka 40 procent av utsläppen av växthusgaser kommer från byggnader. Gamla fönster är energitjuvar och måste bytas ut till modernare och energisnålare varianter för att nå alla hållbarhetsmål. Du kan dra ditt strå till stacken med Clara-fönstret.

Clara-fönstret håller hög kvalité och är en investering som håller länge. Fönstren är mattlackade och ger en träkänsla utan att du behöver tänka på underhållet. I sortimentet finns flertalet färger att välja mellan för att passa just ditt hem. 

Kolla in Clara-fönstret här!  

Få personlig service på nätet
Under det gångna året har många sökt vägar att minska mänsklig kontaktFönsterbolaget erbjuder sin expertis och personliga service online för att hjälpa dig välja rätt fönster. Med en lättillgänglig webbchatt på fonsterbolaget.se får du enkelt och snabbt svaren du sökerOm du föredrar kontakt via telefon eller mejl går även det utmärkt 

Fönsterbolaget hjälper dig skräddarsy fönster och dörrar som passar dina behov. Du får snabb återkoppling och slipper mellanhänder 

Behöver du hjälp att välja fönster? Chatta med Fönsterbolaget här. (länk in här) 

Svensktillverkade fönster av hög kvalité
Fönsterbolaget riktar sig till dig som är ute efter kvalité och erbjuder ett utvalt sortiment på fönster tillverkade i SmålandÄr du istället i tankarna att köpa nya dörrar har Fönsterbolaget även det. I sortimentet finns allt från skjutdörrar för att maximera ljusinsläpp till smarta garagedörrar 

Är du nyfiken på Fönsterbolagets dörrar? Kika in här!

Minska smuts och håll imman borta
Med Clara-fönstret slipper du inte bara underhåll. En borstlist som sitter på utsidan gör fönstret tätare och minskar risken att det samlas smuts och skräp. Isoleringslisten mellan glasen förhindrar kondens och imma på fönstrets insida. Slutblecket tillåter två olika vädringslägen och bakkantssäkringen på fönsterdörrar ger inbrottsskydd.  

Tveka inte att ta kontakt med experterna på Fönsterbolaget om det är något du undrar över. Med ett brett sortiment på fönster och dörrar kan du enkelt hitta det som sätter guldkant på ditt hem.  

Fönsterbolagets affärsidé är att sälja fönster och dörrar från ledande tillverkare via nätet till attraktivare priser än i vanlig fackhandel. Det är jätteroligt att så många kunder har förstått att en expertbutik med bra kvalitet och kunskap också kan finnas på nätet. Skillnaden blir lägre priser – det har ingen klagat på! 

Jämför oss gärna. Du kommer att bli överraskad. 

Webbsidan är alltid öppen och du kan beställa dygnet runt. 

Du kan nå oss kontorstid på telefon eller e-mail. Hör gärna av dig för mer information. 

Fönster och dörrar av högsta kvalité. 30 års garanti. Certifierad E-handel fastställda av Nordisk E-handelscertifiering. 

Läs mer här