Så kunde Göta Energi locka kunder och växa mest bland alla elbolag i Sverige de senaste fem åren

Med prisgaranti på elen, ett brett utbud av avtal, snabb service och populära erbjudanden har uppstickar-elbolaget Göta Energi lyckats vinna över allt fler kunder på den tuffa elmarknaden.

I Sverige råder en fri elmarknad och många elhandelsföretag slåss om att få leverera el till kunderna. Trots hård konkurrens har det Göteborgsbaserade elhandelsföretaget Göta Energi kommit att bli den största utmanaren på den svenska elmarknaden, där man de senaste fem åren är den aktör som vuxit mest.

Olika elavtal för alla behov
Bakom framgången finns bland annat de olika avtal som Göta Energi erbjuder sina kunder. Avtalet Spot On är bra för de som vill kunna ta del av riktigt låga elpriser när marknaden sjunker – men vara beredd att ta risken om priset plötsligt ökar.

Göta Energi har ett av marknadens lägsta påslag på det rörliga elpriset vilket gör att det pris kunden betalar alltid är attraktivt. För de som vill ha bra kontroll över sina elkostnader är avtalet Fast-el ett klokt alternativ. Då betalar man samma pris för sin el, oavsett vad priset är på marknaden. Det innebär att man slipper överraskningar och alltid vet hur mycket man betalar.

Alternativet Vintertrygg håller elräkningen under kontroll under årets kallaste månader då elkonsumtionen brukar stiga. Vintertrygg ger kunden ett fast elpris under vintern och ett rörligt elpris under sommaren.

Samla timmar – och få bonus
Nu finns också erbjudandet Bonustimmen. Aktiverar man denna tjänst så samlar man ihop en timmes elförbrukning för varje dygn man har Göta Energi som sin elleverantör. Totalt under ett år kan man alltså samla ihop 365 bonustimmar – som Göta Energi sedan bjuder på.

En gång om året dras de insamlade bonustimmarna helt sonika av från fakturan på det elavtal man har. Då blir det roligare att betala! Allt man behöver göra är att fortsätta vara kund och använda Kivra eller e-faktura.

Det här är några förklaringar till att Göta Energi har blivit ett av Sveriges mest populära elhandelsbolag. Göta Energis kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val av elleverantör.

De senaste fem åren är Göta Energi det elbolag som har växt mest i Sverige tack vare prismedvetna kunder. Det har gjort oss till Sveriges största utmanare på elmarknaden. Det innebär att våra kunder kan slappna av och njuta av tryggheten i att ha gjort rätt val.

Välkommen du också.

Läs mer om Göta Energi här