Säker plastikkirurgi med fokus på dina önskemålHos Plastikkirurgen Leif Gylbert på Sophiahemmet hjälper man patienter som önskar genomgå plastikkirurgi att hitta rätt lösning. Med över 30 års erfarenhet erbjuds varje patient hög säkerhet och medicinskt beprövade tekniker. Fokus är att bidra till en bättre livskvalitet för patienten, oavsett behov.

En klinik ska följa uppsatta lagar, regler och förordningar. Det säger sig självt och på de större klinikerna är ansvaret för detta en självklarhet. När man står inför valet av både klinik och plastikkirurg är det framför allt viktigt att man informerar sig. Det kan handla om att läsa på internet och prata med någon i umgängeskretsen som har erfarenhet. Viktig att ha med sig är att en plastikkirurg måste vara utbildad läkare och medlem i Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP). Ett plastikkirurgiskt ingrepp är inte enkelt utan fordrar lång erfarenhet och utbildning. Plastikkirurgen på Sophiahemmet är en klinik med gott renommé och ett fint rykte som byggs på tidigare patienters upplevelse.

– Att läsa på om kliniken och lyssna på recensioner av både klinik och kirurg är viktiga delar inför ett slutgiltigt val. Många väljer vilken kirurg de vänder sig till på rekommendation av någon de känner, berättar Leif Gylbert, klinikchef och plastikkirurg på Sophiahemmet.

Vill du veta mer? Klicka här 

Patientens önskemål i fokus

Vid ett plastikkirurgiskt möte är det viktigt att patienten bemöts med 100 procent lyhördhet.

– En patient uppsöker inte en klinik för att det är en kul grej, utan för att det finns ett bekymmer som upplevts problematiskt under en längre tid. För mig som kirurg gäller det att i lugn och ro låta patienten berätta, lyssna och identifiera problemet. När problemet är definierat jobbar vi med att hitta en lösning och presentera den för patienten, berättar Leif.

Specialist på bröstkirurgi och bröstförstoring

Leif Gylbert är en framstående specialist inom plastikkirurgi och har disputerat vid Karolinska Institutet på en avhandling i bröstkirurgi med speciell inriktning på bröstförstoring. Medlång dokumenterad erfarenhet och nöjda kunder är det honom många kvinnor kontaktar för bröstförstoring.

– En stor grupp som vänder sig till mig är kvinnor som har fött barn och är runt 45-50 år. De känner att de inte ser ut som de gjorde för 20 år sedan och vill återställa kroppen efter flera barnafödslar. Många gånger kommer de till mig på grund av en personlig rekommendation från någon i deras närhet, säger Leif.

Intresserad av Plastikkirurgen? Läs mer här

Högsta kvalitet och nöjd patient

Hos Plastikkirurgen Leif Gylbert träffar patienten alltid en specialist i plastikkirurgi och en koordinator, en specialistutbildad sjuksköterska, för att få den information som krävs för att kunna ta ett besked kring önskad plastikoperation.

– En fördel med vår klinik på Sophiahemmet i Stockholm är tillgången till ett flertal medicinska specialiteter under samma tak. Det man ska uppleva som patient hos oss är för det första ett varmt och professionellt mottagande men även en trygghet och vetskap om att vi alltid agerar utefter medicinskt beprövade tekniker och har högsta kvalitet och patientens önskemål i fokus, säger Leif.

Leif Gylbert har över 30 års erfarenhet och driver sedan 1995 en plastikkirurgisk klinik vid Sophiahemmet. Kliniken fokuserar på estetisk samt rekonstruktiv plastikkirurgioch är specialiserade på bröstkirurgi och bröstförstoring. Utöver plastikkirurgi erbjuds även behandlingar som IPL, hudföryngring och injektionsbehandlingar.

Leif Gylbert är leg. läkare, framstående specialist i plastikkirurgi och medlem i Sveriges Läkarförbund, Svensk Plastikkirurgisk Förening, Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi, Nordisk Plastikkirurgisk Förening samt International Society for Aesthetic Plastic Surgery.

Kontakt:

Tel: 08 21 01 01

info@plastikkirurgen.com

www.plastikkirurgen.com