Sveriges Mästerkock har testat Korvpaket: ”Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär bra!”

Gillar du stora, kryddiga eller örtfyllda korvar? Hos Korvpaket hittar du allt du behöver för att laga din egen drömkorv – och kan själv bygga ihop ditt eget paket. Passa på att klicka hem ditt paket nu med en rabattkod som ger dig ett extra bra pris. Mästerkocken Amir Kherimand testade och är imponerad: ”Bär med sig en wow-faktor”.

Till hemmakocken som alltid får stående ovationer för sin matlagning, jägaren som gärna gör allt från grunden och grillfantasten som vill ta ljumna grillkvällar till en helt ny nivå. Gör din egen korv i sommar – hos Korvpaket hittar du allt du behöver.

Billigt startpaket
Korvpaket är den lilla webbshoppen som föddes ur moderbolaget Gc Import – en stor och erfaren korvleverantör. Korvpaket blev till tack vare privatpersoners efterfrågan på mindre paket för hemmakockar. Nu säljer Korvpaket både kompletta paket och enstaka produkter.

– Tanken är att erbjuda ett billigt startpaket för att få fler att testa göra korv. Därefter kan man avancera med produkter som den lilla korvstopparen eller kanske den större korvstopparen, om man vill fortsätta göra mer korv och oftare, berättar Sebastian Pihlgren, Sales Manager på Gc Import/Korvpaket.

 

Klicka hem ditt startpaket här

Mästerkocken förvånades
En som har testat att göra sin egen korv är mästerkocken Amir Kherimand. Sedan ett tidigare misslyckat försök förvånades han över hur enkelt det var med Korvpaket.

– Ni som köper korv – sluta köp korv! Jag trodde aldrig att det skulle bli såhär bra!

Bygg ditt korvpaket på en minut

Experten tipsar
Sebastian Pihlgren förklarar att man absolut inte behöver vara en skicklig matlagare för att lyckas göra korv, och avslutar med några tips:

– Använd gärna fläskfärs med 15–20 procent fett; då kan du vara säker på att korven inte blir torr. Det går bra att steka korvarna på en gång, men de blir ännu godare om du låter dem ligga och dra en stund i kylskåpet innan. Annars är det bara att sätta igång – följ instruktionerna och lycka till!

Korvpaket är din leverantör av kompletta paket för att göra egen korv! Här hittar du färdiga paket men också special kryddor och andra tillbehör som behövs vid korvtillverkning.