Säkra din plats: The Deepening kommer till Sverige från L.A. i juni

Vad är ditt förhållande till dina egna känslor? Blir du ibland frustrerad på dig själv för att du är arg? Skäms du över att vara rädd för att bli eller vara oälskad – eller har du svårt att ge dig själv stöd när du är ledsen? Välkommen till en känslomässig lekplats for att känna, förstå och ge frihet åt dina känslor under The Deepening Retreat på Arbottna Herrgård 11-16 juni.

Tillåter du dig själv att utforska och möta dina känslor? Eller vet du kanske inte hur? Om du vill lära känna delen av dig själv som är arg, ledsen, rädd eller känner skuld eller skam, och skapa en kärleksfull relation med den, är The Deepening Retreat något för dig.

The Deepenings coacher April Wickström och Melissa Keller tar med succékonceptet från Los Angeles till Arbottna Herrgård på Muskö, strax söder om Stockholm, i sommar. Under en vecka får deltagarna följa med på en resa genom sina känslor och liv och möta kunskap och medvetenhet om hur du kan förändra dina känslor – men främst om hur du kan möta dem.
– Alla är välkomna att njuta av denna säkra och unika utforskning. Vi kommer att väcka och ge näring till det som finns inom dig, säger April Wickström.

Utforska dig och dina känslor
För tio år sedan valde den hon att sadla om från exekutiv coach till en meditations- och somatisk lärare. April har en djup förståelse för hur vi lagrar känslor i våra kroppar, och hur vi behöver göra för att känna och släppa dem för att få ett djupare välbefinnande. Tillsammans med den tidigare modellen Melissa Keller bjuder hon in deltagarna på The Deepening Retreat att sårbart utforska alla sina känslostadier på ett säkert sätt.

Melissa Keller förändrade sitt liv genom att bli en ”herbilist” när hon blev mamma. Sedan dess har hon byggt ett förhållande till naturen och jordens växter och mediciner. Hon håller ceremonier för andra som vill komma i kontakt med våra växtallierades visdom.
– Mina guidade te-resor är ett sätt att ta emot naturens visdom, support och näring. Under The Deepening Retreat börjar vi varje dag med en härlig, växtbaserad teceremoni-meditation för att komma i kontakt med oss själva.

Detta ingår under The Deepening Retreat

  • 2 stödjande, heliga teresor.
  • Meditation, förkroppsligande övningar, somatiska övningar, känslomässig frigörelse.
  • Tid i naturen och i helig ritual.
  • Vårdande och ekologisk mat.
  • En säker plats och container för dig att utforska dig själv.
  • Kärlek och stöd.

Boka din plats här