Skräddarsy din köksfläkt: Funktionalitet och design på dina villkor

Alla vet hur störande ljudet från en köksfläkt kan vara – men det finns sätt att minimera det. För dig som vill ha full kontroll över både stil och funktion finns möjligheten att designa en fläkt som är både snygg och effektiv. Med Tovencos hållbara hantverk och moderna teknologi kan du skapa ett kök som passar just dig.

Har du någonsin önskat att ljudet från din köksfläkt kunde vara mindre påträngande, särskilt när du försöker njuta av en lugn stund i köket? Tovenco erbjuder lösningar som kombinerar effektivitet med en tystare drift i jämförelse med konventionella lösningar. Med över 50 års erfarenhet i branschen har det svenska familjeföretaget utvecklat fläktar som balanserar prestanda och ljudnivå för att passa i olika typer av kök.

Läs mer om Tovencos tysta fläktar här 

Innovativ plasmateknologi för renare och tystare kök
Tovenco samarbetar med ledande leverantörer för att erbjuda den senaste teknologin inom luftrening. Genom att använda plasmateknologi kan deras fläktar, med hjälp av högkvalitativa plasmafilter från utvalda partners, hålla luften i ditt kök ren från bakterier och virus. Dessa filter är både praktiska och hygieniska, och bidrar till en smidigare drift utan att behöva bytas ut. 

Upptäck Tovencos innovativa lösningar här 

Anpassad fläktdesign för alla svenska hem
Tovenco erbjuder dessutom möjligheten att matcha sina fläktar med de flesta ventilationssystem som finns i svenska bostäder. Som en del av sitt miljöarbete använder de energieffektiva LED-belysningar och EC-motorer i sina fläktar, vilket både bidrar till lägre energiförbrukning och en mer hållbar lösning för ditt hem. Genom att minska energianvändningen och förlänga livslängden på sina produkter strävar Tovenco efter att minska sin miljöpåverkan. Målsättningen är tydlig: Att kombinera hög kvalitet och avancerad teknik med ett starkt miljöansvar, så att du kan njuta av både en effektiv och miljövänlig köksfläkt. 

Skräddarsy din köksfläkt idag! 

Mer om Tovenco 

Tovenco är ett familjeägt verkstadsföretag som sedan 1970-talet har utvecklats till en ledande tillverkare av köksfläktar och ventilationslösningar. Med fokus på kvalitet, innovation och personlig service erbjuder de kundanpassade fläktar med modern teknologi och tyst drift. Produktionen är baserad i Hedesunda och kombinerar traditionellt hantverk med den senaste tekniken för att skapa produkter som möter marknadens krav. Läs mer här