Slipp strul på vägen: De hjälper dig att boka drömresan

Hösten är här med sina tillhörande förkylningar, kyla, regn och blåst och många drömmer sig bort till natursköna platser, sol och värme.
Det kan dock vara klurigt att hitta rätt resmål till bästa pris i resedjungeln – men nu kan du slippa all krånglig planering genom att boka en av resebolaget TagAlongs färdiga gruppresor eller få din drömresa skräddarsydd.
– Vi har alltid små grupper, svenska reseledare och ett välplanerat program som samlar de bästa aktiviteterna för just din resa, säger Andreas Ekblad på TagAlong.

Mörkret smyger sig sakta men säkert på. Det blir kallare utomhus, dagarna blir kortare och de flesta gömmer sig inomhus under en varm filt. Är du en av dem som kanske just nu sitter vid datorn och drömmer dig bort till sol och värme, ny mat, kultur och häftiga resmål? 

Slipp krånglig planering
Med dyra biljetter, val av hotell och jakten på de billigaste flygbolagen kan det bli mycket att tänka på inför resandet och det bygger upp en onödig stress inför din ledighet. Om du dessutom inte heller vet exakt vart du vill åka och vad du vill se och göra kan det ta ännu mer onödig energi att boka allt inför resan – men nu kan du få hjälp att boka årets bästa resa med reseföretaget TagAlong.
– Vi är flexibla och möter våra kunders behov genom våra innehållsrika och prisvärda resor. Vi finns dessutom alltid tillgängliga om det dyker upp några frågetecken, säger han.

Ska du ut och resa? Gör semestern ännu skönare, läs mer om TagAlong här

TagAlong grundades 2006. De har stor erfarenhet av att planera resor och med sin goda kännedom om olika länder erbjuder de välorganiserade resor för alla, från ensamresenärer och par till familjer och större grupper. Genom att prata med sina kunder och förstå vad syftet med deras resor är kan de skräddarsy resor över hela världen; från häftiga Vietnam och Marocko, historiskt bevarade Kuba, till kända safariupplevelser i Tanzania och natursköna paradisön Borneo. Dessutom hjälper de till med stöd till lokalsamhället då de främst använder sig av små familjeägda hotell.

”De hittar det bästa hotellet”
Bengt är en glad resenär som tycker om att sitta hemma vid datorn och drömma sig bort till olika resmål, rutter och övernattningsmöjligheter. Han menar att de största fördelarna med att kunna bolla olika resmål med TagAlong är att man kan få tips på alternativa rutter – och hitta drömboenden som man kanske aldrig ens tänkt tanken på att leta efter.
– De har till och med koll på att standarden på det hotell som du redan valt håller måttet, och kan föreslå ett annat om det inte gör det, säger han.

Boka din drömresa nu – uppge rabattkod Expressen så får du 1500 kronor i rabatt

Res i grupp
Andra fördelar med att använda sig av TagAlong menar ägaren Andreas Ekblad är att de alltid har små grupper, svenska reseledare och samlar de bästa aktiviteterna för just din resa i ett välplanerat program. De anordnar mycket populära gruppresor till bland annat Vietnam och Kambodja, en engagerande musikresa till USA, och har ett unikt och uppskattat Sydamerikaprogram.

Hitta gruppresan här

Få inside-tips om ditt resmål
Förutom att skräddarsy din resa, ordna med gruppresor och hjälpa dig att finna ditt drömresmål ger TagAlong dig möjligheten att få prata med någon som redan upplevt din drömresa. På så sätt får du tips på vad du absolut inte får missa och kan förvissa dig om att det du beställer är det du faktiskt får.
– Många av våra resenärer ställer gärna upp och berättar om sina upplevelser från olika resor. Det är bara att ringa eller maila oss så förmedlar vi kontakten, säger Andreas.

Vilket resmål vill du veta mer om? Här kontaktar du TagAlong

TagAlong är ett familjeägt företag där alla inom familjen har sin roll. För att hålla priserna marknadskraftiga har vi inga mellanhänder som höjer priset. Våra resor är välorganiserade, vi har god kännedom om länderna vi arbetar i och tillsammans stor erfarenhet av att planera resor. Vi har arrangerat TagAlongs resor sedan 2006, men passionen för resor och att uppleva världen har alltid varit viktig för oss.

Läs mer om TagAlong