Småbarnsmamman: ”Bästa nappflaskan jag prövat!”Många föräldrar väljer att vänja sitt barn vid flaska tidigt. Ibland kan barnet kan ha svårt att acceptera nappflaskan eller råka svälja för mycket luft när de dricker ur den, vilket kan öka risken för kolik.
Det har nu Herobility ändrat på med nappflaskan HeroBottle.
– Vi gör säkra och innovativa nappflaskor med dubbelt antikoliksystem och bröstformad dinapp som gör att barnet greppar flaskan på ett naturligt sätt, säger Mikael Bergström, vd och grundare av Herobility.

Många småbarnsföräldrar väljer att kombinera amning med nappflaska. Det kan bero på allt från amningssvårigheter till fördelen med att vara flera som kan mata barnet – men för att matandet ska gå så smidigt som möjligt är det viktigt att välja rätt nappflaska.

Herobility är ett svenskt företag som skapar innovativa produkter för att underlätta livet för både barn och föräldrar.
– Namnet Herobility betyder, fritt översatt, att vara en hjälte och det syftar till att vi tycker att både föräldrar och bebisar är hjältar. Därför har vårt varumärke en hjältemask, säger Mikael Bergström, vd och grundare av Herobility.
Vill du veta mer om Herobility? Klicka här

Deras nappflaska HeroBottle har hyllats av både föräldrar och recensenter och till och med belönats med priset Top Choice Awards 2017 i Baby Maternity Magazine.
– Det är den bästa nappflaskan jag prövat. Supersmart, verkligen, säger småbarnsmamman Emma.

”Minskar risken för kolik”
HeroBottle har en ventil i flaskan ger ett jämnt flöde och förhindrar vakuum i flaskan. Den har dessutom ett dubbelt antikoliksystem och en bröstformad diapp som stänger för bebisens mungipor och minskar risken för kolik, luft i magen och spill.
– Klassiska antikoliksystem bygger alla på samma princip som togs fram 1946 av Joseph W Less. Principen går ut på att en ventil förhindrar vakuum i flaskan, skapar ett jämnt flöde och förhindrar att bebisen sväljer luft. Efter 70 år är nästa generations dinapp äntligen här, patentsökt och utvecklad av Herobility, säger Mikael.
Så här ser HeroBottle ut – läs mer och beställ den här

Den prisbelönta flaskan säljs tillsammans med en fästbar förvaringsbehållare som är perfekt för mjölk, välling eller snacks när man är på språng. Dessutom skänks 5 kronor per såld nappflaska till Childhood. Hyllningarna från småbarnföräldrarna har inte låtit vänta på sig. Hela 97 procent av föräldrarna som tillfrågades sa att deras barn accepterar HeroBottle och menar att flaskan ger ett naturligt grepp för en enkel övergång mellan amning och flaska.
– Att flaskan är enkel att diska är mest ett plus i kanten för föräldrarna, den breda öppningen och flaskans unika mixernät gör att den är enkel att fylla utan att riskera klumpar, säger Mikael.

HeroBottle är gjort i polypropylen och silikon i hög kvalitet, säker att använda i diskmaskin och mikrovågsugn, och fri från farliga kemikalier som BPA, BPF, BPS, PVC, och ftalater.

Herobility AB är ett svenskt företag med innovativa produkter som underlättar för bebisar och gör livet enklare för föräldrarna. Herobility betyder fritt översatt ”att vara hjälte” och syftar till att föräldrar och bebisar är hjältar, därför har vårt varumärke en hjältemask.

Herobility AB är ett systerbolag till SmartShake AB som revolutionerat träningsmarknaden i 90 länder med sina smarta neonfärgade shakers och vattenflaskor.

SmartShake AB har blivit utsett till ett av Sveriges snabbast växande företag och Årets exportgasell (DI). Grundaren Mikael Bergström kom på andra plats i Årets företagare Sverige.

Hjältar hjälper Herobility att göra gott! Vi delar samma värderingar och vill med vårt företagande ge något tillbaka, därför skänker vi 5 kr för varje såld HeroBottle till World Childhood Foundation. Childhood startades av H.M. Drottning Silvia för att hjälpa barn i utsatta länder. Genom att köpa Herobilitys produkter är även du en hjälte!