Söker du ett trevligt lunchställe? Då ska du prova Gävle LiveDen tidigare travrestaurangen går nu under namnet Gävle Live och är stadens nya konferens & underhållningsarena. Förutom en massa liveevents så serveras här också en lunchbuffé fylld med rätter som passar de flesta. Den stora lokalen sväljer många och samtidigt är det luftigt. Med en stor LED-skärm (7x4 m) som visar musikvideor, sportminnen och lunchtrav blir du samtidigt underhållen under måltiden.  

När hungern kommer och lunchen närmar sig är det alltid skönt att veta vilka som serverar bra mat och var det är lätt att parkera. Gävle Lives högkvalitativa lunchbuffé mättar alla magar med klassiskt god husmanskost. För dig som önskar antiinflammatorisk mat så finns alltid en sådan rätt att tillgå. 

– Det är alltid roligt att göra sitt yttersta för att gästen ska få en härlig matupplevelse, vilt är en råvara jag gärna använder i köket, då det är roligt att komponera rätter som man kanske inte tillagar så mycket själv hemma i vardagen. Husmanskost på det gamla hederliga viset är också något jag tycker om att laga, säger Johan Näsman. 

Johan ville bli kock redan när han var liten då han tyckte om att vara i köket och mixtra med olika råvaror och kryddor. När det blev dags för yrkesval var kock det självklara valet, och så blev det. 

– Det bästa med mitt yrke är att man blir utmanad varje dag och får lära sig något nytt, man blir aldrig fullärd! Jag har en nyfikenhet på nya smaker och komponeringar, man får nya idéer som man vill testa. Jag vill att gästerna ska uppfatta min mat som vällagad, smakrik och speciell. Gästen ska känna sig mätt och belåten med både maten och helhetsupplevelsen på Gävle Live, säger Johan Näsman. 

Blir du sugen? Spana in Gävle Live här 

Ny unik LED-skärm från Samsung!
Förutom Johans välkomponerade buffé så skapar Gävle Live en härlig atmosfär i lokalen även under luncherna med sin gigantiska (7x4 m) och moderna LED-skärm. Här kommer visas både aktuella och nostalgiska klipp från sportvärlden samt en massa musik! Från 12:30 visas även alltid dagens lunchtrav från aktuell bana. 

Läs med om konceptet här 

Annat som händer på Gävle Live 

Trav – Oavsett travdag så levererar Johan mat med noga utvalda råvaror efter säsong. Att skrika sig hes tillsammans med sina vänner under en hård upploppsstrid ger en härlig energi-kick mitt i veckan. 

Dinnershows – En samlingsplats för gott häng med vänner eller familj. Fredag- och lördagskvällar ställs lokalen om till feststämning och de bjuds på show i högsta klass. 

Föreläsningar – Under våra föreläsningskvällar möter våra gäster Sveriges mest namnkunniga, etablerade talare till nya talanger. Bli inspirerad och öka dina kunskaper samtidigt du får njuta av gott sällskap och god mat och dryck. 

Familyclub – Den perfekta söndagsaktiviteten där familjer likt på en charterresa kan samlas för roliga aktiviteter, dans och äta god mat. Vissa söndagar gästas även av kända ansikten från bland annat Barnkanalen.  

After Work – Avsluta arbetsveckan på bästa sett med en festlig AW. Här bjuds det på lättare tilltugg och ett roligt musikquiz med fina priser som står på spel. 

Sportevents – Upplev de stora idrottsevenemangen på storbildsskärm med bra ljud och njut av god mat och dryck.  

Med Gävle Live har vi skapat en modern mötesplats där du som trogen travbesökare till er nya gäster hälsas hjärtligt välkomna.

Hos oss kommer det bli både energirika och intima konserter, föreläsningar, After Work, familjedagar, sportsändningar och såklart högklassig travsport.

Men också dagens lunch som serveras under vardagar.