Checka in på Filmstaden: Här är sommarens biopremiärerÄntligen har Filmstaden öppnat igen! Och visst har man längtat efter att få resa till filmens magiska värld i en bekväm biofåtölj med popcornen i högsta hugg. I sommar är det fler biopremiärer än någonsin. Här listar vi filmerna för en underbar biosommar. Bio är tillbaka!

Oavsett om du gillar action, skräck, komedi eller romantik så finns det mycket att uppleva för dig hos Filmstaden i sommar. Varför inte passa på att gå på bio en regnig semesterdag med familjen eller när du vill komma bort från sommarhettan? Att biosalongerna öppnat igen är en stor glädje för många och självklart ser Filmstaden till att du ska känna dig säker när du besöker biograferna.

 

Familjens favorit tillbaka på bio
Allas favorit Sune är tillbaka! Den här gången får vi fira midsommar med honom och se när han försöker vinna tillbaka sin kärlek Sophie, som inte blir så lätt som han önskat.

Se trailern till Sune – Uppdrag: Midsommar här & boka din biljett här

Succéromanen blir film
Den 30 juli har ”Sista brevet från din älskade” premiär. Filmen baseras på boken med samma titel av författaren Jojo Moyes, som även skrivit storsäljaren ”Livet efter dig”. Här reser vi till 60-talet och får följa karaktären Jennifers liv när hon efter en olycka tappar minnet och tvingas hitta tillbaka till sitt sanna jag.

Se trailern och res till en spännande tid i lyx & flärd!

 Följ stjärnans Aretha Franklins liv i ”Respect”
Äntligen får vi ta del av den otroliga historien om en av musikens största ikoner, Aretha Franklin, och vad passar inte bättre än Oscars©belönade Jennifer Hudson i huvudrollen. ”Respect” har premiär den 13/8 – Se trailern här!

Fullt ös och action!
En film många längtat efter är Marvels Black Widow, med ingen annan än Scarlett Johansson i huvudrollen. Här får vi följa Avengers farligaste spion någonsin.

Se trailern & köp din biljett här!

En annan actionrulle som har premiär den 14/7 är Fast & Furious 9, filmen för dig som älskar bilar, fart och spänning.

Vill du besöka en fartfylld spännande värld? Klicka här!

 Tips på sommarpremiärer på Filmstaden:
Sommarsäsongen bjuder på rekordmånga filmer hos Filmstaden. Här kan du se en lista över filmerna och hitta något i just din smak. Välj mellan action, drama, mystik, komik och mycket, mycket mer.

 • 11/6: Sune – Uppdrag: midsommar
 • 2/7: Croodarna 2: En ny tid
 • 7/7: Black Widow
 • 14/7: Fast & Furious 9
 • 16/7: Space Jam: A New Legacy
 • 28/7: Jungle Cruise
 • 30/7: Sista brevet från din älskade
 • 6/8: Suicide Squad
 • 6/8: Ombytta roller
 • 11/8: Free Guy
 • 13/8: Respect

Filmstaden AB är en av Sveriges ledande leverantörer av kultur och nöje med ca 12 miljoner biobesök per år. De ingår i Odeon Cinemas Group som ägs av världens största biografkedja AMC Theatres.
Besök Filmstaden här