Sommarens bästa alternativ för grillkol!

Våren är här och med det väntas härliga grillkvällar med vänner och familj. För den som vill ha grillkol som förlänger grillningen är Krögarkol® den perfekta lösningen. 

För grillentusiaster som söker det där lilla extra, erbjuder Norrlandskol något speciellt, Krögarkol®. Det här grillkolet består av 100 procent al och är anpassat för den långa grillningen och för dig som önskar en grillupplevelse utöver det vanliga.
– Med Krögarkol® tar du grillningen till en ny nivå, kommenterar Johan Wallin, vd för Norrlandskol.
 

Större bitar för perfektion vid grillen
Krögarkol® håller restaurangkvalitet genom att det består av större kolbitar. Dessa generösa bitar ger inte bara en jämnare temperatur under grillningen, utan säkerställer också en längre och mer hållbar brinntid, Johan Wallin berättar:
– Målsättningen var att ta fram en kolvariant för de mest kräsna grillmästarna. Dessutom vill vi att grillkvällarna ska vara härliga, utan att personen som står bakom grillen ska behöva stressa. Med Krögarkol® kan du ta det i din egen takt.
  

Här kan du läsa mer om Krögarkol® 


Hållbarhet och kvalitet hand i hand
Att njuta av grillning behöver inte ske på bekostnad av vår planet. Krögarkol® kommer från FSC-certifierad råvara, vilket garanterar att skogarna förvaltas på ett hållbart sätt som värnar om miljön, människorna och det vilda djurlivet.

Exklusivt erbjudande 

I linje med vår passion för grillning och hållbarhet, är bolaget glada att kunna erbjuda ett exklusivt mässerbjudande för alla Krögarkol-entusiaster. Besök oss på Grillatmässan den 3–4 maj 2024 för att dra nytta av detta fantastiska tillfälle.
Inte nog med att du får chansen att uppleva Krögarkol® direkt på plats, du har också möjlighet att ta med dig kvalitetskolet hem till specialpriser som verkligen gör det möjligt att välkomna grillningen som en del av sommarens nöjen. 

  • 1 påse 50L för endast 199 kr – Perfekt för den som vill testa vår kvalitet.
  • 3 påsar 50L för 499 kr – Idealiskt för den entusiastiska grillmästaren, redo att ta sommarens grillkvällar till nya höjder.

För dig som grillar på riktigt

Läs mer här