Spa, mötesplats, konferens och livsstilsboende i världsklass hos Four Gardens vid kalkbrottetFour Gardens är en oas och en familjär mötesplats med det lilla extra där alla är välkomna. Mitt i den spektakulära miljön kring kalkstensbrottet i Limhamn samsas livsstilsboende med tillhörande biograf och vinkällare med spa och restaurang med bakficka som gjord för en after work eller ett glas med vännerna.

Till Four Gardens kommer du för att njuta och känna lugn, unna dig en behandling av professionella spa-terapeuter, slappna av i ett kurbad eller för att äta och dricka gott. Eller så är du en av de lyckliga som bor i en av livsstilsboendets fyra bostadsföreningar. Som boende har du även tillgång till faciliteter så som lounge, utomhuspool, biograf, putting green, tennisbana och vinkällare, allt för att skänka extra njutning i vardagen. Är du intresserad av att veta med om Four Gardens livsstilsboende kan du kontakta oss via reception@fourgardens.se.

Utomlands mitt på Skånes västkust
Four Gardens är en unik plats, det är lätt att glömma bort att man är i Sverige när omgivningen förmedlar en mix av vingård i Toscana, pub-häng i London och penthouse i New York. Restaurangen är öppen för allmänheten och från uteserveringen har man en spektakulär utsikt över kalkbrottet som idag är naturreservat.
– Vi har skapat en plats fylld av livets alla goda ting och hos oss finns den Italienska gemenskapen fast på ett svenskt sätt. Här är man aldrig ensam och vi ser oss som den ultimata platsen för att umgänge. Dessutom bjuder vi på en uteservering som slår det mesta. Utsikten över kalkbrottet är hänförande och på sommaren skulle jag vilja påstå att hänget på vår uteservering är svårslaget, säger Angela Kingberg, ägare av Four Gardens.

Kurbad, massage och Afternoon Tea
Four Gardens spa är regionens enda dagspa och här finns allt från hudvårdsbehandlingar, massage, skönhetsbehandlingar och fotvård utförda av välutbildade terapeuter, till frisör, kurbad och gym med personlig tränare. Four Gardens Spa är öppet för allmänheten men det finns ett begränsat antal platser så bokning av plats krävs i förväg.
I Four Gardens Mat & Bar serveras lunch på vardagar. Menyn uppdateras kontinuerligt och är baserad på säsongens bästa råvaror.
– På lördagar kommer vi att ha Afternoon Tea och på söndagar har vi en härlig och väldigt omtyckt brunch med extra allt, säger Angela.

Nyöppnad Bakficka med alla rättigheter
Nyligen öppnade Bakfickan till Four Gardens Mat & Bar som en present till alla i regionen som har längtat efter en naturlig mötesplats i Limhamn. Hit kommer man på en after work med kollegorna, möter upp vännerna för att fira eller bara för att njuta av ett gott glas vin med sin kära.
– Vi har byggt en miljö där man kan umgås avslappnat över ett glas och något gott att äta. För oss var det viktigt att skapa en plats dit människor kommer för härligt häng och det är precis vad Bakfickan är, säger Angela.
Hela Four Gardens anläggning har fulla rättigheter och det erbjuds ofta förmånliga paketlösningar på högtidsdagar.

Konferenssamarbete med Havshotellet i Limhamn
För att erbjuda sina gäster det lilla extra har Four Gardens inlett ett samarbete med Havshotellet i Limhamn. Som gäst kan du efter att ha spenderat en avslappnande dag i Four Gardens Spa, Mat & Bar ta dig den korta sträckan till Havshotellet för att stanna över natten. Tillsammans erbjuder man även konferenspaket för företag med det bästa från båda anläggningarna.
– För oss kändes det viktigt att erbjuda våra gäster, både företag och privatpersoner, en möjlighet att förlänga sin stund för avkoppling. Och att då kunna övernatta på Havshotellet var en given kombination med en heldag hos oss på Four Gardens, säger Angela.

När du befinner du dig i Limhamn med omnejd är Four Gardens väl värt en ett besök. Four Gardens ligger centralt och är lätt att ta sig till. Kommer du med bil finns det finns gott om parkeringsmöjligheter.