Spara tid och elförbrukning med air fryers

Dagens air fryers är så mångsidiga att de till stor del kan ersätta såväl ugn som spis. Med OBH Nordicas air fryers kan du spara upp till 65% energi jämfört om du använder en vanlig ugn. I sortimentet lanseras nu flera olika modeller, varav den unika 3 in 1-modellen även fungerar som grill och ångkokare. Hälsosamt, enkelt och gott! 

Air fryers har de senaste åren gjort succé i hälsomedvetna hem, men det många inte vet är att hälsoaspekten bara är en av många fördelar. I en vardag full av stress och tidsbrist kan en bra air fryer bidra till att förenkla livspusslet. Med unika 3-in-1 modellen Easy Fry & Grill STEAM+ tas även det smidiga matlagandet till nya nivåer då varmluften inte bara friterar utan även grillar och ångar maten, vilket bevarar såväl näring som smak i råvarorna. 

– Man kan laga i princip all mat som normalt sett tillagas i ugn eller på spis, med den stora fördelen att det är enklare och går mycket snabbare, säger Rosalia Svanberg, senior produktägare på OBH Nordica. 

Snygg och användarvänlig design
Designen är snygg, stilren och passar perfekt in i det nordiska hemmet. Användarvänlighet är A och O hos OBH Nordica, och det märks på den lätthanterliga och intuitiva designen vad gäller inställningar kring temperatur och olika program.  

– Det tar inte många sekunder att förstå hur man ska använda sin air fryer, menar Rosalia Svanberg. 

Enkelheten i kombination med att man inte hanterar någon kokhet frityrolja gör den dessutom säker att använda för de yngre i familjen. Air fryerns mångsidighet gör att det är lika enkelt – och gott – att tillaga till exempel frysta grönsaker eller värma upp matrester. Och till skillnad från en mikrovågsugn behåller man matens krispighet. 

Drar mindre el än ugn och spis
Tack vare en air fryers effektivitet vid matlagning drar den mindre el än en vanlig ugn eller spis. Med OBH Nordicas air fryers kan du spara upp till 65% energi än om du tillverkar pommes i en vanlig ugn*,  vilket är minst sagt aktuellt i dessa tider, säger Rosalia Svanberg. 

Få pengar tillbaka
OBH Nordica lanserar nu flera olika modeller under namnet Easy Fry. Samtliga produkter har ett grillgaller så du även kan grilla till exempel ditt kött, med ett saftigt resultat och härliga grillränder.  

– Med Easy Fry XXL kan du även grilla och fritera samtidigt. Det är otroligt smidigt, avslutar Rosalia Svanberg.  

Just nu har OBH Nordica en kampanj som ger dig upp till 600 kronor tillbaka vid köp av utvalda air fryers. Du har som kund dessutom 100 dagars prövoperiod, två års garanti samt 15 års reparationsgaranti.

*jämfört med traditionell ugn, Energiklass A.

Test utfört 2022 på frysta pommes.

OBH Nordica är ett nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. Vår vision är att skapa banbrytande innovation och enastående design till ett rimligt pris och att göra vardagen enklare för våra nordiska konsumenter.

Läs mer här