Spara tid och pengar med en personlig mix av kosttillskott

Nu när hösten smyger sig på väljer alltfler att fylla på förrådet med bland annat vitaminer och mineraler, men det kan vara klurigt att hitta rätt bland kosttillskotten. Det gäller att se till fler aspekter än ålder, kön och träningsgrad. Nu kan du låta Vitamin Manager tänka åt dig och skräddarsy din dagliga dos av kosttillskott.

En varierad kost är ofta nyckeln för att undvika näringsbrister, men ibland behövs ett kompletterande tillskott. Du kanske är en person som tränar väldigt mycket, är gravid eller behöver en booster för att hålla dig pigg under årets mörka månader. Varje människa är unik och har unika behov – det är konceptet bakom Vitamin Manager.

Klicka här för att veta mer om Vitamin Manager

Rätt kosttillskott till varje unik människa
Hos Vitamin Manager kan du snabbt göra ett hälsotest för att sedan vänta ett ögonblick och få en rekommenderad en personlig mix kosttillskott. Du kan känna dig trygg i att hälsotestet och resultatet baseras på nutritionisters kunskap. Med en prenumeration hos Vitamin Manager får du ditt kosttillskott förpackat i dagsdoser i ett paket som dimper ned i din brevlåda en gång per månad. Närhelst du vill kan säga upp din prenumeration.

– Målsättningen är att hjälpa varje unik människa med rätt kosttillskott. Det är smidigt att ändra mixen om du önskar, om dina behov förändras eller om du vill äta olika tillskott beroende på säsong, säger Jojje Borssén, verksamhetsansvarig på Vitamin Manager.

Jojje Borssén har sprungit maraton och gjort Ironman flera gånger, samt alltid burit med sig ett intresse för träning och hälsa. För att underlätta livspusslet åt han kosttillskott och fyllde badrumsskåpen med många olika burkar. Det hela blev en kostsam historia och Jojje tänkte att ”det måste finnas ett smartare sätt” – resultatet blev Vitamin Manager.

Vill du också underlätta livspusslet? Kom igång nu

Din personliga mix på en minut
Bland kundomdömena hos Vitamin Manger finns många som uppskattar enkelheten i konceptet. Dels att komma ihåg att äta kosttillskottet varje dag, men också att bära dem med sig på semestern samt justera mixerna.

– Du är unik, och därför ska ditt kosttillskott också vara det. Det är viktigt med kontinuitet när man äter kosttillskott, och vårt koncept gör det hela enklare, säger han.

Gör hälsotestet redan idag

 

Vitamin Manager säljer prenumerationer och styckleveranser av vitaminer, oljor, mineraler, boosters och växtextrakt personligt anpassade för varje individ. Våra kunder uppskattar enkelheten i våra praktiska dagsförpackningar samt månadsleverans hem i brevlådan. Vår målsättning är att hjälpa varje unik människa med rätt vitaminer och rätt dosering. 

Läs mer här