Spara tusenlappar – när du köper begagnad elektronik

Är du sugen på en ny telefon men har en plånbok som säger ifrån?
Du är inte ensam – men det finns ett smart sätt att komma undan billigare.
iElektronik.se kan du fynda både telefoner, surfplattor och datorer – och spara tusenlappar. 

Teknikutvecklingen går i raketfart. Den ena telefonen avlöser den andra med en ny, uppdaterad modell och det är inte alltid lätt att hänga med i svängarna. Det är förmodligen ännu svårare för plånboken att hålla tempot, men att köpa ny elektronik behöver inte bli så dyrt som du tror. På iElektronik kan du hitta mängder av datorer, surfplattor, telefoner och annat till en prislapp under marknadsvärdet.

iElektronik.se drivs av Pantaluren AB som grundades 2013 med syfte att återvinna modern elektronik. De köper sina produkter av både myndigheter, företag och privatpersoner. Alla produkter som sedan säljs på iElektronik.se har renoverats, dataraderats och blivit återställda till nytt skick för nästa användare.
– Trots att den har haft en annan ägare förr får du en produkt som är i princip som ny. Att köpa begagnad elektronik är helt enkelt billigt, miljövänligt och smart, säger Robin Vestersten,  vd på Pantaluren.

Förutom att alla produkter har genomgått service så garanteras du som köpare en trygg affär. iElektronik gör alltid en registerkontroll mot operatörernas internationella IMEI-databas och de har ett mycket tätt samarbete med polisen.


Här är de hetaste prylarna att fynda just nu

Iphone är förmodligen en av de mest omtalade telefonerna som löpande kommer med nya modeller. Om du inte trånar efter det senaste kan du fynda en Iphone från bara några hundralappar. Även för dig som vill ha det bästa finns bland annat Iphone 7 att hitta här – till ett betydligt billigare pris. 

Samsung Galaxy är en annan omtalad modell som framför allt är känd för sin kamera. Nu har tagit allt större plats på marknaden. Ett av de senaste tillskotten är modellen med spexig infinity-skärm och supersnabb kamera som tål både vatten och damm.  
Här kan du välja bland flera modeller, färger och prisklasser från bara några hundralappar 

Med en Ipad kan du lätt ta med dig jobbet på språng eller bara slö-surfa i soffan. En Ipad Mini  är en mindre version av Apples vanliga Ipad. Med den blir enheten ännu smidigare att ta med, oavsett om du ska ta dig från soffan till sängen eller springa mellan möten.
Se alla surfplattor här

En laddare som har slutat fungera eller hörlurar som har fått fötter och försvunnit kan vara riktigt frustrerande. Förutom att du behöver ta dig genom dagarna utan dem kan det kännas som att kasta pengar i sjön när du köper nya. Här kan du lindra frustrationen hitta både hörlurar, mobilskal och laddare – varför inte passa på att köpa en powerbank som håller din mobil laddad även där det inte finns eluttag?